John Coltrane Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Meni je Dragojević vazda bio seronja. Al kad nema neke dobre tekme daj šta daš
Frau Gabrijela Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 ovo je važno istaći- ne treba da bude bilo kakvog rudnika, ne pobuna samo protiv rio tinta, već protiv bilo kakvog kopanja. 1
garmonbozia Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Opa, Savo Manojlović napušava ove što su danas dodavali zahteve 1
Далибор Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 1 minute ago, garmonbozia said: Jebem ti Zelenovića 🤦♂️ Budala samo se zakopava 1
John Coltrane Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Ne mogu da slušam SPSovca, probao sam, ne mogu. Odoh da gledma Gomoru.
Cane Vukic Prebranac Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Саво је потпуно у праву, а добро каже и Драгојевић за смјену РЕМа. Зеленовић поново показује колико је неталентован. 2
Zabalujev Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Gledam sa 15 min zakašnjenja (pratim Nečistu krv), ali Savo me za sada dojmi oko nedodavanja zahteva. Što se Zelenovića tiče, I told you so.
duda Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Jbt, ne shvata elementarnu stvar u vezi sa protestima . I nastavlja. Potpuno je glup, mila majko, tačno je ono da nije vučić jak koliko nam je opozicija u kanalu. 6 1
duda Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Ovo je velika greška što su došli u emisiju i ovde se raspravljaju. Pa može li gore . 8
Recommended Posts