Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Uvek,onaj lignjoslav me neodoljivo podseca na sonea slinu,sumnjam da u nekom srodstvu vec odavno

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

1 minute ago, dùda said:

Ponoš >>>>>>>>> Jeremija 

Bar za mene

Simpatican covek. Sada se setih pa njega su pljuvali kada je pustena ona buva da ce biti kandidat, pre mozda mesec-dva.

ja jebote kako olja sere

Meni je isti kao jedan drugi Nebojša - Čović. Isti način pričanja, ista ljigavost.

Just now, morgana said:

ja jebote kako olja sere

brine za narod, nemoj tako

Jeboteeeeeeee 

Najteža artiljerija na shit-twitu :s_w:

Morao da pogledam na min.

Doći će valjda dan kat će se ta TV istinski rušiti sa svim gostima ove emisije u njoj. 

Edited by zmanic

21 minutes ago, dùda said:

Jeboteeeeeeee 

Najteža artiljerija na shit-twitu :s_w:

:ziga:

Pa čekajte...Rade Veljanovski sasvim dobar u ovoj horor emisiji...Solidno nervira Psihoa

Edited by ronin

pa da, secka ga na sitno

ne da se izbaciti iz koloseka

Novi oblik igrokaza, loši glumci 

Veljanovski i dalje odličan...I prilično hrabar.

Zar on nije konstruktivna opozicija?

Gledalac koji razmišlja godinama da napravi dete, ali sad ga predsednikovih 300k dodatno motivisalo, da ne kažem stimulisalo, pa jedva čeka da se završi emisija i da završi posao koji je već započeo. 

Jesam ja ovo dobro razumeo? 

:unsure:

Edited by mraki

jesi 

i nisi jedini koji se čudom čudi