September 20, 200915 yr O kakvim istopolnim zajednicama priča ovaj kad gejevi ne smeju ni na ulicu da izadju? :huh:Opet planiraju do Tokija a ne vide govno na pragu kuće... dno.
September 20, 200915 yr Strim?(Cini se uzbudljivie od basketa.)Nista, mora Slobodan da stavi bubicu u uho da mu Neca suflira kao i obicno. Izgleda da ovako ne ide. pazi kad je i meni potpuno ista stvar pala na pamet.inace, odustao sam, ne mogu da gledam. ni basket ni ovo. zena ostala da se nervira ispred tv-a. klinac spava. blago njemu.
September 20, 200915 yr iskoristiću milosrđe kinmejkerke. gledam dva govneta u utisku nedelje. država je poražena od bitangi.
September 20, 200915 yr Ha, Dragana ih na kraju pwnovala njihovim jezikom! Udri smradove!Dragana ne da je player nego razvaljuje. Radi im šta hoće.
September 20, 200915 yr kako mozete da se nervirate? pa ovo je nevidjena katarza, olja i dragana uneredjuju drzavu i njene predstavnike. fantasticno.
September 20, 200915 yr kako mozete da se nervirate? pa ovo je nevidjena katarza, olja i dragana uneredjuju drzavu i njene predstavnike. fantasticno.A Mira?
September 20, 200915 yr kako mozete da se nervirate? pa ovo je nevidjena katarza, olja i dragana uneredjuju drzavu i njene predstavnike. fantasticno.Bukvalno. Sve ovo sto satima raspravljamo na forumu, i privatno... sasule ljigavcima u lice, pred kamerama.
September 20, 200915 yr pa mira nije glas razuma, od nje vise ocekujem neki dramski ukras. tipa slajmarica u usta homenu ili majageri u celo. taj rad, fizicko pozoriste.
September 20, 200915 yr pa mira nije glas razuma, od nje vise ocekujem neki dramski ukras. tipa slajmarica u usta homenu ili majageri u celo. taj rad, fizicko pozoriste.Pa to jos vise doprinosi osecaju katarze! :D
September 20, 200915 yr ja se super osecam. razbijanje u diskusiji, ona stolica u kojoj sedi obraz kikirez, "pohota musko na muskoga",... oni su retardi!
September 20, 200915 yr pa mira nije glas razuma, od nje vise ocekujem neki dramski ukras. tipa slajmarica u usta homenu ili majageri u celo. taj rad, fizicko pozoriste.I Mira im je koješta lepo objasnila... u stvari pokušala. Nije ni ona svemoćna.Slušam ovaj utisak o otpuštanjima radnika.Aj u 100 maraka da će neko "od kuće" da se javi da ukaže da je to važnije od tamo nekih pedera.