Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

O kakvim istopolnim zajednicama priča ovaj kad gejevi ne smeju ni na ulicu da izadju? :huh:Opet planiraju do Tokija a ne vide govno na pragu kuće... dno.

...jebote, ovde je bolje od play by play finala...

Devojcica razvaljuje, sad' nabacila loptu na premijera i vladu.

Ha, Dragana ih na kraju pwnovala njihovim jezikom! Udri smradove!

Strim?(Cini se uzbudljivie od basketa.)Nista, mora Slobodan da stavi bubicu u uho da mu Neca suflira kao i obicno. Izgleda da ovako ne ide.
:lol: pazi kad je i meni potpuno ista stvar pala na pamet.inace, odustao sam, ne mogu da gledam. ni basket ni ovo. zena ostala da se nervira ispred tv-a. klinac spava. blago njemu.

iskoristiću milosrđe kinmejkerke. gledam dva govneta u utisku nedelje. država je poražena od bitangi.

Ha, Dragana ih na kraju pwnovala njihovim jezikom! Udri smradove!
Dragana ne da je player nego razvaljuje. Radi im šta hoće. :wub:

kako mozete da se nervirate? pa ovo je nevidjena katarza, olja i dragana uneredjuju drzavu i njene predstavnike. fantasticno.

kako mozete da se nervirate? pa ovo je nevidjena katarza, olja i dragana uneredjuju drzavu i njene predstavnike. fantasticno.
A Mira?
Bukvalno. Sve ovo sto satima raspravljamo na forumu, i privatno... sasule ljigavcima u lice, pred kamerama.

pa mira nije glas razuma, od nje vise ocekujem neki dramski ukras. tipa slajmarica u usta homenu ili majageri u celo. taj rad, fizicko pozoriste.

pa mira nije glas razuma, od nje vise ocekujem neki dramski ukras. tipa slajmarica u usta homenu ili majageri u celo. taj rad, fizicko pozoriste.
Pa to jos vise doprinosi osecaju katarze! :D

ja se super osecam. razbijanje u diskusiji, ona stolica u kojoj sedi obraz kikirez, "pohota musko na muskoga",... oni su retardi!

I Mira im je koješta lepo objasnila... u stvari pokušala. Nije ni ona svemoćna.Slušam ovaj utisak o otpuštanjima radnika.Aj u 100 maraka da će neko "od kuće" da se javi da ukaže da je to važnije od tamo nekih pedera.