yolo Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 olja u zivotnoj formi. emisija zivota. sad je krenula da pegla po ministru.
Joshua Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 (edited) Evo opet simbolika Palate Srbije, centar njanja... ovaj Šef je genijalan taman koliko i Homen."Ama ne radi se o seksu uopšte!" Mira sjajna. Objašnjava idiotu kako da radi svoj posao."Seksualna pripadnost nije uverenje"Homen "Nisam stručnjak. Izvinjavam se ako sam pogrešio termin". Edited September 20, 2009 by Joshua
Sludge Factory Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 (edited) Evo, polako isplivava iz Ciplica ono sto je sustina: treba dobiti sledece izbore, gde sad pedere da podrzavamo! More, nosite se u tri lepe! Edited September 20, 2009 by Sludge Factory
kgmr Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 nije im propustila nijedno pogresno slovo. nijedno. vlada. ne znam ko je devojce, ali stalozena je i solidno bistra, odlicno ih zastupa.
Sludge Factory Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 ne znam ko je devojce, ali stalozena je i solidno bistra, odlicno ih zastupa.Devojce je slatko i segsi! Kako je nepodrzati?
yolo Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 da citiram svoju zenu koja jedva da zna srpski a gleda emisiju, za homena: "he's a dick licker"inace ova mala pwnuje. ne samo da je nevidjeno kjut, nego je pametnija od svih ostalih u studiju zajedno. pametnija i ima politicki bolji nastup. odavno nisam gledao nekoga novog na sceni koji ovako odvaljuje. fenomenalna je. olja i ona bi veceras mogli da naprave drzavni udar.
betty Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 kakav jebacki osecaj katarze imam dok ih gledam kako delju debile!
Sludge Factory Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ciplic "Kako smo mi izgubili bitku kad nismo organizatori?"
yolo Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 mira ce nabosti ovu zaznojenu svinju cipelom u glavu.a tragicno je sto je i ovaj ciplic dosta brzo izasao na svoje. nije delovao tako tragicno.
Eraserhead Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ciplic: "Kako smo izgubili kad mi nismo organizatori." Hteo sam nesto da napisem, ali cu popiti ban definitivno.
radisa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 (edited) Pomalo mi drago što je ovo govno tu... Više ljudi će saznati kakav je to skot i đubre od čoveka... Edited September 20, 2009 by radisa
Takeshi Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ciplic: "Nije se drzava povukla jer nije organizator."
Recommended Posts