Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Ova se ladno ugleda na Letoniju i Bugarsku :laugh:

Posted
1 minute ago, Jumanji said:

Boze ova gospoja iz Dveri, na stranu sta prica ni sama ne zna, nego sto se jedva na kraju nakanila malo pre i okrenula da pogleda momka koji joj se direktno obraca. Uzas!

smrdljiva seljančura, te dveri su najveće zlo, da biram vučić il dveri..pa, nek ostane vučić

• +1 2
  • Wub 1
Posted

Kakva glupača, kao i svi u Dveri, da bog da Vučić vladao 300 godina.

Posted

Samo je pogledaj šta je obukla -teget pantalone a svetlo plavo na sakou. Ne treba mi ovo, al kao i sa Šapićem napokon imamo klinč 2 različita mišljenja. 

Al ipak ne mogu, jbg

• Haha 2
Posted

Odustajem..prebacivam na Jamesbonda.

• +1 1
Posted

Sacuvaj boze kakvi sve "strucnjaci" cuce po ovim strankama.
Mnogo smo glupi. Iznervirah se.

Posted
4 minutes ago, John Coltrane said:

Ne treba mi ovo, al kao i sa Šapićem napokon imamo klinč 2 različita mišljenja.

Ovo je predvučićevski Utisak, gotovo da nije spomenut... Fali recimo Mladen Obradović.

Posted

Jebote, izbegavao sam ovu boleštinu i sad me stiglo sve u predlozima. :frust:

• +1 1
Posted

O gospode, prvo, stajling gospođe iz Dveri, tigar print u ljubičastom, huh, al ni ova druga nije baš primer elegancije, svaki put kad je rediteljka u kadru, probijaju mi oči od ove njene aljinice.

S jedne strane, razmena suprotstavljenih mišljenja, ali se ovo dvoje toliko ne podnose međusobno, da bez upadica nema ništa. Čak Mihalilililiović tu ispada bezobrazniji, ali dverjaška priča je svakako šuplja i ne može se uhvatiti ni glava ni rep. Šta je ustavno, neustavno, kako je ovaj zakon neustavan a izmena postojećih bi bila ustavna... Takođe, Mihailililovićev argument da bi izmena postojećih zakona trajala predugo i nalazila na brojne birokratske prepreke - pa jebote, šta si ti mislio, kao da je ovaj abortus zakon nešto brz, a i zar stvarno misli da i ako bi bio usvojen neće morati da se menja još sila podzakonskih, pravilnika i koječega što stoji na birokratskom putu za ostvarivanje tih prava?

Posted
1 minute ago, mraki said:

Jebote, izbegavao sam ovu boleštinu i sad me stiglo sve u predlozima. :frust:

Sve je bolesno, da ne može biti bolesnije...

• +1 1
Posted

Bome, odličan Utisak za sada. Em postoji sučeljavanje stavova, em suprotstavljena strana pokazuje koliko je glupa kao sto kuraca.

Zapravo, nije glupa. Zla je i licemerna, ne govori stvari koje govori jer je glupa jer već nema pametniju stvar da kaže.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
1 minute ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Zapravo, nije glupa. Zla je i licemerna, ne govori stvari koje govori jer je glupa jer već nema pametniju stvar da kaže.

možda je licemerna i zla, ali je pre svega vrlo proračunata. ovo je stranački rad na terenu, zna da lupeta gluposti ali se nada da će ovo blamiranje doći na naplatu

kladila se na boškića, i sad kupuje lozove za ministarsko/ambasadorsku funkciju

• +1 2
Posted

Yup.

Posted
5 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Zapravo, nije glupa.

Sad je potvrdila da, ipak, jeste...

• +1 2
Posted

Rigonat uvredila sve srpske domacine:lolol:

A kad je ta porodicna setnja?