Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
pita Prokic ovog majmuna od analiticara "shta je zlurado u politici LDP-a, ajde recite 1 stvar?" a ovaj odgovara "trebala bi nam cela emisija za to" :Hail: jebem ti novusrpskufashistickumisao :Hail: Prokic iskren i direktan kao i uvek...
Prokic ne moze a da ne ispadne kriminalno glup gde god se pojavi. Cim neko iole krene da mu kontrira stavovima, covek se do maksimuma pogubi. Ovaj detalj izmedju njega i Vukadinovica, apsolutno ne govori o njegovom spustanju tesko antipaticnog dssljupca. U ovoj crnoj trojci Vuk Jeremic mu cak dodje i kao osvezenje.
Posted
Prokic ne moze a da ne ispadne kriminalno glup gde god se pojavi. Cim neko iole krene da mu kontrira stavovima, covek se do maksimuma pogubi. Ovaj detalj izmedju njega i Vukadinovica, apsolutno ne govori o njegovom spustanju tesko antipaticnog dssljupca. U ovoj crnoj trojci Vuk Jeremic mu cak dodje i kao osvezenje.
1bold: govori o poremecenom umu Vukadina koji kao pol. analiticar mora da drzi neki nivo, a ne da otvoreno vredja celu (parlamentarnu) stranku...2bold: ja bih se zapitao da sam na tvom mestu?!?! ili si mozda zaboravio postupke dragog ti ministra?...
Posted
1bold: govori o poremecenom umu Vukadina koji kao pol. analiticar mora da drzi neki nivo, a ne da otvoreno vredja celu (parlamentarnu) stranku...2bold: ja bih se zapitao da sam na tvom mestu?!?! ili si mozda zaboravio postupke dragog ti ministra?...
Prvi bold; ne branim ja Vukadinovica. Samo covek je skroz uhodan sa svojim zvakama, a buduci da mu je LDP jedna od omiljenijih tema, ne sumnjaj da bi taj do sutra znao da drzi tirade o "zluradosti".A ovo za Jeremica ne znam o cemu govoris? Meni je Jeremic kao pojava antipatican. Odaje utisak zalizanog strebera kojeg je sudbina odredila da jednog dana bude ozloglaseni pedofil. Ali sa aspekta onog sto se dalo cuti, u pomenutom trojcu, covek zvuci najrazumnije.Ili je to Prokic koji govori o ljudima koji ne zele da dodju u Srbiju zbog ministra inostranih poslova, a kada mu se postavi konkretno pitanje za ime osobe koja nije zelela da dodje, on zabaguje, i ne moze da se seti ni imena ni funkcije :lol: Mislim, lik je skroz neozbiljan.
Posted
Ili je to Prokic koji govori o ljudima koji ne zele da dodju u Srbiju zbog ministra inostranih poslova, a kada mu se postavi konkretno pitanje za ime osobe koja nije zelela da dodje, on zabaguje, i ne moze da se seti ni imena ni funkcije :lol: Mislim, lik je skroz neozbiljan.
cela stranka je skroz neozbiljna. ja sam do sad "zatvarao nos" i zaokruzivao ldp a od sad cu verovatno morati kao devojcica na strelistu, da nanisanim, zatvorim oci, "opalim".
Posted (edited)

Jaoj ne, o školi.."učitelj je majka"... joj, idiota.a ova new age psihološkinja brani mladića od škole.. "deca ne proizvode agresiju".. joj, idiotkinje.ajmo dalje..

Edited by Buck Naked
Posted
:lol: I Srbijanka sanja Peru u vidu nocne more!
Posted

Ali ovaj što je prijatelj i drug sa učenicima mi je highlight.

Posted

Bila pre neki dan na PTC-u emisija sa istom temom, kod Olivere Kovacevic. Ovaj "drug sa ucenicima" je bio i tamo, cini mi se.

Posted

Kako bih ja voleo da neko, kada je reč o školstvu, priča o obrazovanju, a ne vaspitanju..

Posted (edited)
a ko su gosti? srbu prepoznajem.
- zamenik ministra prosvetnog, zadužen za inspekciju- učitelj koji sebe hvali i koji je drug sa učenicima- ona psiho ludaja što je isto redovna i što brani neiskvarenu decu od svega pokvarenogSrbijanka odlična. Edited by Buck Naked
Posted
- zamenik ministra prosvetnog, zadužen za inspekciju- učitelj koji sebe hvali i koji je drug sa učenicima- ona psiho ludaja što je isto redovna i što brani neiskvarenu decu od svega pokvarenog
nikako da vidim ludajubrka slici dusku mihajlovicu
Srbijanka odlična.
netacno. :P
Posted (edited)

Dobro, malo lupeta o vaskolikom Društvu koje tera na nasilje, i sanja Petra Lukovića, ali onako.. meni korektna.Edit: u stvari, ja volim te nadrkane i grube ženskinje što na iste ne liče.

Edited by Buck Naked
Posted

Srbijanka jedina normalna... Ovi ostali, majko mila...Učitelj sebe toliko hvali... kad god otvori usta, ja doživim transfer™...A lujka izgleda ne shvata da se današnja deca, ponašaju malo drugačije nego deca iz njenih knjiga...Brka, pravi administrativni radnik... Prekinuo grudvanje, da se deca ne povrede... :lol:...