June 14, 200915 yr Ljilja sanja Peru u vidu nocne more! Ja čuo da Smajlovićku zaista veoma lično pogađa sve to Perino o njenim sisama, i da je to ovaj čuo, i da baš zato toliko insistira na tom poprsju
June 14, 200915 yr draga antonela p.s. cekajte, jel i ovaj maric bio slobin propagandist? znam da je radio za karica, ali nemam pojma sta je radio devedesetih. tad sam bio mladjan momak ja.
June 14, 200915 yr draga antonela p.s. cekajte, jel i ovaj maric bio slobin propagandist? znam da je radio za karica, ali nemam pojma sta je radio devedesetih. tad sam bio mladjan momak ja.Marić je (bio) zli brat blizanac Vanje Bulića.
June 14, 200915 yr I valjda glodur "Duge", u kojoj su najčitanije bile dnevničke beleške izvesne Mirjane Marković.
June 21, 200915 yr Večeras, samo za druga Mušarafa, na utisku nedelje, njegovi najomiljeniji likovi: Gosti Utiska nedelje su Vuk Jeremić, Nenad Prokić i Đorđe Vukadinović.Ko ima živaca, neka gleda... Pa nek' prepriča ostalima... Edited June 21, 200915 yr by radisa
June 21, 200915 yr djordjije ne izlazi iz dupeta dsa. shvatio je da se slabo pojavljuje u medijima od kada je voja puko, pa resio da se vrati u velikom stilu.
June 21, 200915 yr pita Prokic ovog majmuna od analiticara "shta je zlurado u politici LDP-a, ajde recite 1 stvar?" a ovaj odgovara "trebala bi nam cela emisija za to" jebem ti novusrpskufashistickumisao Prokic iskren i direktan kao i uvek...
June 21, 200915 yr djordjije ne izlazi iz dupeta dsa. shvatio je da se slabo pojavljuje u medijima od kada je voja puko, pa resio da se vrati u velikom stilu.Pa navikao čovek da bude u nečijem debelom crevu i živi od odpadaka iz istog... Presušilo u DSS-u, pa našao novo mesto... Uvlačiće se taj i LDP-u, ako dođu na vlast...
June 21, 200915 yr Večeras, samo za druga Mušarafa, na utisku nedelje, njegovi najomiljeniji likovi:Ko ima živaca, neka gleda... Pa nek' prepriča ostalima...stigoh na sam kraj, vučina opušteno, objasnio svima ono oko kosova i tako to...cenim da nisam mnogo propustio?
June 21, 200915 yr pre toga je pričao o viznoj liberalizaciji i ostalim veličanstvenim uspesima spoljne politike srbije.pored ove dvojice, vučina je dominirao.