Sludge Factory Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 "Sindlerovu listu" :twak:Teofil i Vekaric je pounuju™ za 10ku!
Buck Naked Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ljilja sanja Peru u vidu nocne more! Ja čuo da Smajlovićku zaista veoma lično pogađa sve to Perino o njenim sisama, i da je to ovaj čuo, i da baš zato toliko insistira na tom poprsju
Buck Naked Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Vidi pijanog Marića, kako priča kako je prebio Arkana..
Кристофер Лумумбо Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 draga antonela p.s. cekajte, jel i ovaj maric bio slobin propagandist? znam da je radio za karica, ali nemam pojma sta je radio devedesetih. tad sam bio mladjan momak ja.
pacey defender Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 draga antonela p.s. cekajte, jel i ovaj maric bio slobin propagandist? znam da je radio za karica, ali nemam pojma sta je radio devedesetih. tad sam bio mladjan momak ja.Marić je (bio) zli brat blizanac Vanje Bulića.
Buck Naked Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 I valjda glodur "Duge", u kojoj su najčitanije bile dnevničke beleške izvesne Mirjane Marković.
Кристофер Лумумбо Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 zanimljivo je da su se svi gledaoci slozili da treba procesuirati novinare.
radisa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 (edited) Večeras, samo za druga Mušarafa, na utisku nedelje, njegovi najomiljeniji likovi: Gosti Utiska nedelje su Vuk Jeremić, Nenad Prokić i Đorđe Vukadinović.Ko ima živaca, neka gleda... Pa nek' prepriča ostalima... Edited June 21, 2009 by radisa
Кристофер Лумумбо Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 djordjije ne izlazi iz dupeta dsa. shvatio je da se slabo pojavljuje u medijima od kada je voja puko, pa resio da se vrati u velikom stilu.
John Coltrane Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 pita Prokic ovog majmuna od analiticara "shta je zlurado u politici LDP-a, ajde recite 1 stvar?" a ovaj odgovara "trebala bi nam cela emisija za to" jebem ti novusrpskufashistickumisao Prokic iskren i direktan kao i uvek...
radisa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 djordjije ne izlazi iz dupeta dsa. shvatio je da se slabo pojavljuje u medijima od kada je voja puko, pa resio da se vrati u velikom stilu.Pa navikao čovek da bude u nečijem debelom crevu i živi od odpadaka iz istog... Presušilo u DSS-u, pa našao novo mesto... Uvlačiće se taj i LDP-u, ako dođu na vlast...
Musharaf Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Večeras, samo za druga Mušarafa, na utisku nedelje, njegovi najomiljeniji likovi:Ko ima živaca, neka gleda... Pa nek' prepriča ostalima...stigoh na sam kraj, vučina opušteno, objasnio svima ono oko kosova i tako to...cenim da nisam mnogo propustio?
Luka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 pre toga je pričao o viznoj liberalizaciji i ostalim veličanstvenim uspesima spoljne politike srbije.pored ove dvojice, vučina je dominirao.
Recommended Posts