igoraki Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 8 minutes ago, Caligula said: Gledacu je u utisku kasnije kad uploaduju na YT https://www.tvbalkanuzivo.com/nova-s-tv/ 1 1
pbg12345 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, booyaka said: Od rođene sestre? Ti si joj teča, treba da održavaš kakav takav kontakt sa njima, porodica je jedna. nije teca, nego dever 2
Mel Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 16 minutes ago, villiem said: Uh, sad je dobro pitanje bilo, ko je sve u pritvoru i da li ima nevinih tamo Ja sam nesto kad sam oto gledala videla da je bilo i ljudi koji su bili zaduzeni za pristupne saobracajnice (?), dakle ako mi je utisak tacan ni luk jeli ni luk mirisali.
garmonbozia Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, slepa živana said: kostić i zlf ima isti glas kao dejan vuk stanković Kostić je svakako SNS kolaboracionista - sa svima iz ministarstva se liže, pravi zakone, a ovamo kao opozicija. Takvi su najgori. 58 minutes ago, Dsnake said: Užas! Sve mi se nešto čini da su lepše nego one od pre 25 godina! Podseti me ovo na legendarni film: 1 1
vememah Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, booyaka said: Od rođene sestre? Ti si joj teča, treba da održavaš kakav takav kontakt sa njima, porodica je jedna. 23 minutes ago, pbg12345 said: nije teca, nego dever Khm. Quote Ujak i ujna: ujak je brat vaše majke a ujna njegova supruga koja nije u krvnom srodstvu sa vama Tetka i teča: tetka je sestra ili vašeg oca ili majke, a teča je njen suprug koji nije u krvnom srodstvu sa vama. (...) Dever je brat vašeg muža https://www.011info.com/rodbinske-veze-i-rodjacki-odnosi 2
pbg12345 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago jel jebeno moguce da nisi prepoznao ironiju i jos nasao potrebu da kopiras rodjacke veze sa interneta? 1
Fakundo Sava Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago OCD OCD sada će da ti objasni da to što radiš nije ironija po definiciji
dunja Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Gledam i slušam ovu studentkinju sa ETFa i niotkuda mi padne na pamet kako je na tom istom mestu, nekada davno, u nekom drugom vremenu, a pre samo godinu dana, sedela Milica Zavetnica i zaboleo me je mozak. Mislim da mi još uvek nismo svesni koliko je veliko ovo što se dešava. 4
ljuttko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 hours ago, gagilija said: boze kakva lepa i pametna deca. nasuprot onim napumpanim stvorovima sa kupljenim diplomama Ovi studenti su pravo blago , svi odreda ali ja sa posebnim ponosom gledam i slušam devojku sa etfa. Mit o fah idiotima se ruši, ona govori kao da se posebno školovala da nastupa po televizijama i objašnjavai a ne samo drži glavu u matematici. A i lepa je ko lutka pa i ono kako su nas devojke zafrkavali kad smo dolazili na etf, o majci koja je imala 2 kćerke, jednu lepu a druga je studirala etf pada polako u vodu 7
Aleksija Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago ova deca kao da su iz klasicne literature izasla. svetle. studentkinja je neverovatna (na ponos ujaku :))
Recommended Posts