booyaka Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 hours ago, Caligula said: Jovana Pavlovic mi je sestricina Hide contents Fun fact - sa svojom sestrom a njenom majkom imao sam sve slabiji kontakt vremenom, video sam ovu devojku jednom samo, slucajno na ulici. Juce mi javlja sestra da je Jovana gost u utisku i da je gledam Sad ne znam da li da budem ponosan na nju ili postidjen zato sto sa ovim detetom nisam imao kontakt iako smo blizak rod. Do mene naravno, asocijalan sam i ne volim "da se vidjam" jbg, imam neku shifru 100% Od rođene sestre? Ti si joj teča, treba da održavaš kakav takav kontakt sa njima, porodica je jedna. 1 1
kralj Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Jbt, proganja me saznanje da rektorka ima isti glas kao Vesić. Zatvorite oči. Pakao. 1
gagilija Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago boze kakva lepa i pametna deca. nasuprot onim napumpanim stvorovima sa kupljenim diplomama 4
kralj Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kako je lagana gospođa Natalija, kao sa drugaricom na kafi. 1
igoraki Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 30 minutes ago, kralj said: Jbt, proganja me saznanje da rektorka ima isti glas kao Vesić. Zatvorite oči. Pakao. Ne verujem ti, univerzum.ne pravi takvu grešku dva puta. I jednom je.mnogo.
slepa živana Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 hour ago, msv said: U najavi stoji slika studenta Filozofskog pored njene, botovi ga prozivaju zbog duge šatirane kose neda perić objektivna je glavni jurišnik zamisli ona nekog ismeva zbog izgleda nešto nemoguće 32 minutes ago, kralj said: Jbt, proganja me saznanje da rektorka ima isti glas kao Vesić. Zatvorite oči. Pakao. kostić i zlf ima isti glas kao dejan vuk stanković da poludi čovek izvinjavam se za digresiju! 23 minutes ago, gagilija said: boze kakva lepa i pametna deca. nasuprot onim napumpanim stvorovima sa kupljenim diplomama sve vreme mislim o tome. kako su lepe ove neke studentkinje sa transparentima, bez šminke, bez gusenica iznad očiju i vez silikona 3
kralj Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Just now, slepa živana said: kostić i zlf ima isti glas kao dejan vuk stanković da poludi čovek izvinjavam se za digresiju! Sjajno Meni su ipak pobednici Alek Antić i St Protić. 1
Dsnake Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, slepa živana said: sve vreme mislim o tome. kako su lepe ove neke studentkinje sa transparentima, bez šminke, bez gusenica iznad očiju i vez silikona Užas! Sve mi se nešto čini da su lepše nego one od pre 25 godina! 1 1
slepa živana Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 8 minutes ago, kralj said: Sjajno Meni su ipak pobednici Alek Antić i St Protić. nisam nešto čula antića kako priča, ali filip balunović takođe - mladi st protić
gagilija Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago nije da nisam znala, ali koliko su oni odseceni od realnosti, cuj narod je sekta i ludaci
Caligula Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 hours ago, Svemir Zeka said: Studira ETF i Filozofski? Ne bre, cetvrti gost je sa Filozofije 1
Caligula Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 1 hour ago, booyaka said: Od rođene sestre? Ti si joj teča, treba da održavaš kakav takav kontakt sa njima, porodica je jedna. Nije rodjena sestrra, od rodjene je tetke - ja isao u srednju umetnicku u Nis, posle toga vojska i faks u BG, sestra se udala i otisla u Vrnjacku Banju iz Paracina - et voila, dopisemo se s vremena na vreme. A mala Jovana je jako talentovana za matematiku, gledacu je u utisku kasnije kad uploaduju na YT Edited 15 hours ago by Caligula
villiem Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Uh, sad je dobro pitanje bilo, ko je sve u pritvoru i da li ima nevinih tamo 2
Recommended Posts