ajgor Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Šteta što nikada nije valjano istaknuto ime ekipe koja je zaslužna za prevode crtaća Warner Brosa za RTB, ne sumnjam da su povremeno nadmašivali originalni tekst.
kud u maglu Simoviću Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 zoran čalić, nikola simić :( rip
Arkadija Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Šteta što nikada nije valjano istaknuto ime ekipe koja je zaslužna za prevode crtaća Warner Brosa za RTB, ne sumnjam da su povremeno nadmašivali originalni tekst. Ovako napamet glasove su davali: Nikola Simić, Đuza Stoiljkjović, Mića Tatić, jedan ogromni tip koji se prezivao Bačić, Vera Čukić. Sećam se da je uvek na kraju crtaća išlo "realizacija Slavko Tatić", meni je to uvek bilo mistično zanimanje.
burekdzija Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 (edited) Ovako napamet glasove su davali: Nikola Simić, Đuza Stoiljkjović, Mića Tatić, jedan ogromni tip koji se prezivao Bačić, Vera Čukić. Sećam se da je uvek na kraju crtaća išlo "realizacija Slavko Tatić", meni je to uvek bilo mistično zanimanje. Ljubisa Bacic? Da nisi ti moja sestra :o p.s. ona je pored Tatica bila fascinirana i ton majstorom. Edited November 10, 2014 by burekdzija
garcia Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 ... Vera Čukić... Vera Čukić?! Pre će biti Nada Blam.
Arkadija Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 (edited) Vera Čukić je davala glas Olivi 100 %, Nada Blam se priključila malo kasnije. Edited November 10, 2014 by Arkadija
kobni zelaya Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 RIP za velikog majstora. https://www.youtube.com/watch?v=yZcDhmgJQ2s
Miljenko Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Dusko Dugousko i TNMT su mi prve asocijacije za njega. RIP
kapetanm Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 (edited) Сад сам гледао мало - имао је импресиван низ улога- Кад се сетим тих златних година и тих глумачких громада од којих многи више нису ту, тек онда. Играо је у епохалним серијама и драмама, Дипломци, 500 када, Леваци.. Слава му Edited November 10, 2014 by kapetanm
Recommended Posts