kim_philby Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 RIP Bogiša je sad u svom fazonu; "Gde si lutko? Načekah se dugo..." i ko je ovaj pored tebe u camcu sto ne moze da zacuti i pokusava da me imitira? Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Yoda Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Neponovljiv spoj šarma i elegancije. Ne zna se da li je bila veća cica ili glumica.
Indy Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 sto se mene tice, uvek je vecha steta, tj tragedija, kad neko/bilo ko umre pre vremena i pod nekim/bilo kojim drugim okolnostima osim kad je u pitanju priroda lepo zboris, sestro ipi
Ravanelli Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 (edited) rip, prvi put sam cuo za nju u crtanim filmovima sa duskom dugouskom. mi deca smo sedeli na patosu i gledali u kolor tv, a matorci su se nadmetali u nabrajanju u kojim filmovima su igrale sve one zvezde sto ih dusko dugousko vidi kad ga na kraju obilaska holivudskog studija pandur razvali pendrekom po glavi. kasnije je tv politika u 16:00 dosta toga nadoknadila. mislim i da je jedna istaknuta forumasica imala lb na avataru. moja omiljena rečenica kada traže neke gluposti od mene na poslu - ako lutka hoće zeca, ima da dobije zeca da, jedna forumašica koje je razbijala filmski kviz je imala kropovanu verziju ove fotke mrzim što radim ovo (da pominjem nekog drugog kada je vreme omaža i sećanja), ali ja sam mnogo više vole katherine hepburn Edited August 13, 2014 by Ravanelli
boshoku Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 šta "u je" - husa reko, ja se klanjam (njegovoj za-brke-osmunđujušćoj-gejlštini) reinbou-ravaneli, mića s zelenjaka
mandingo Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 r.i.p. lauren i robin. :( mali transfer neprijatnosti za mog avatara. jbt, tri puta je video coveka u zivotu a raspisao se kao da je, ne daj boze, colin quinn umro.
Yoda Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 mrzim što radim ovo (da pominjem nekog drugog kada je vreme omaža i sećanja), ali ja sam mnogo više vole katherine hepburn Moja sucut, najiskrenija.
Giggsy Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 RIP Poslednji put je videh u ovom kameu: https://www.youtube.com/watch?v=RKlgJkgqo1U Carica
Cane Vukic Prebranac Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Двије величине одоше у два дана. Холивуд постаје све сиромашнији великим глумцима. Вјечна им слава.
Ravanelli Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 šta "u je" - husa reko, ja se klanjam (njegovoj za-brke-osmunđujušćoj-gejlštini) reinbou-ravaneli, mića s zelenjaka nešo kliče, pa tebi samo neki penisi ispred očiju. sada mi je mnogo jasnije to oko tvog nadimka
Parsons Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 rip arlene marten, nama znane kao t'pring:
MocaVukotic Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 RIP Ali kakav par ona i bogart... da jbt, baš ono filmski nestvarno. ona žena zmaj, a on, što bi rekla pauline kael "how can a man so ugly be so pretty". opak par, samo njih nekoliko pravih je bilo u tom holivudu, gable i lombard, burton i taylor, newman i woodward i jebemu ako mogu da se setim još nekog
Recommended Posts