Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted

RIP

Bogiša je sad u svom fazonu; "Gde si lutko? Načekah se dugo..."

i ko je ovaj pored tebe u camcu sto ne moze da zacuti i pokusava da me imitira?

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Posted

Neponovljiv spoj šarma i elegancije. Ne zna se da li je bila veća cica ili glumica.

Posted

sto se mene tice, uvek je vecha steta, tj tragedija, kad neko/bilo ko umre pre vremena i pod nekim/bilo kojim drugim okolnostima osim kad je u pitanju priroda

lepo zboris, sestro ipi

Posted (edited)

rip, prvi put sam cuo za nju u crtanim filmovima sa duskom dugouskom. mi deca smo sedeli na patosu i gledali u kolor tv, a matorci su se nadmetali u nabrajanju u kojim filmovima su igrale sve one zvezde sto ih dusko dugousko vidi kad ga na kraju obilaska holivudskog studija pandur razvali pendrekom po glavi. kasnije je tv politika u 16:00 dosta toga nadoknadila. mislim i da je jedna istaknuta forumasica imala lb na avataru.

tumblr_maov2xM1I61qc9pwoo2_1280.png

moja omiljena rečenica kada traže neke gluposti od mene na poslu - ako lutka hoće zeca, ima da dobije zeca

da, jedna forumašica koje je razbijala filmski kviz je imala kropovanu verziju ove fotke

1150139861541a8663l.jpg

mrzim što radim ovo (da pominjem nekog drugog kada je vreme omaža i sećanja), ali ja sam mnogo više vole katherine hepburn

Edited by Ravanelli
Posted

šta "u je" - husa reko, ja se klanjam (njegovoj za-brke-osmunđujušćoj-gejlštini)

reinbou-ravaneli, mića s zelenjaka

Posted

r.i.p. lauren i robin. :(

mali transfer neprijatnosti za mog avatara. jbt, tri puta je video coveka u zivotu a raspisao se kao da je, ne daj boze, colin quinn umro.

Posted

mrzim što radim ovo (da pominjem nekog drugog kada je vreme omaža i sećanja), ali ja sam mnogo više vole katherine hepburn

Moja sucut, najiskrenija.

Posted

Двије величине одоше у два дана. Холивуд постаје све сиромашнији великим глумцима. Вјечна им слава.

Posted

šta "u je" - husa reko, ja se klanjam (njegovoj za-brke-osmunđujušćoj-gejlštini)

reinbou-ravaneli, mića s zelenjaka

nešo kliče, pa tebi samo neki penisi ispred očiju. sada mi je mnogo jasnije to oko tvog nadimka

Posted

rip arlene marten, nama znane kao t'pring:

dda377868ed05c81079391644af178dae60e2f21

Posted

RIP

Ali kakav par ona i bogart...

da jbt, baš ono filmski nestvarno. ona žena zmaj, a on, što bi rekla pauline kael "how can a man so ugly be so pretty". opak par, samo njih nekoliko pravih je bilo u tom holivudu, gable i lombard, burton i taylor, newman i woodward i jebemu ako mogu da se setim još nekog

Posted

... i hepbern i trejsi, majku mu staru.