Joshua Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 pre neki dan gledala mizeri i baš uživala u onom njenom sassu* kome ni godine ič nisu mogle. ona i ketrin hepbern su mi vazda bile wubovi nad wubovima. *as in, kako veli urbani rečnik: possessing the attitude of someone endowed with an ungodly amount of cool
boshoku Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 e to je za rip, a ne onaj izrazito-iritantni tutumrak, uilijams...
MocaVukotic Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 ovo je već ozbiljan bedak. retko koga je kamera toliko volela.
Hippie Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 zasto bedak....... imala je prilicno dug i lep zivot.... "she passed away peacefully earlier today in New York"..... ochu i ja tako dumrem
MocaVukotic Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 (edited) pa verovatno što sam je gotivio mnogo više od williamsa, kao umrla je glumica sa velikim G... šta znam, u stilu mnogo veća šteta (ne da je ovaj bio jako loš, već je ona bila mnogo dobra. bez obzoira koliko je živela i kako edit - mislim umrla je lauren bacall... i the jebeni clash ima pesmu o njoj... positively absolutely Edited August 13, 2014 by MocaVukotic
Hippie Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 sto se mene tice, uvek je vecha steta, tj tragedija, kad neko/bilo ko umre pre vremena i pod nekim/bilo kojim drugim okolnostima osim kad je u pitanju priroda
čekmeže Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Bog da mu dusu prosti, nije mi se svidela nijedna njegova uloga. +1
Lrd Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Uf, joj... Jedna od poslednjih pravih ikona Holivuda. Ta era se odavno završila, ali...opet. Baš sam se rastužio. Fenomenalna glumica, sa velikim "g", jedna od najboljih riba ikad, jedna od najboljih faca i najvećih šmekera. Jebemu miša, suza mi je krenula.
Arkadija Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Jedna od poslednjih pravih ikona Holivuda. Ta era se odavno završila, ali...opet. Baš sam se rastužio. E, baš tako.
colonelo Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Jedna od najelegantnijih dama u istoriji filma i ikona Holivuda i stila. RIP
Parsons Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 rip, prvi put sam cuo za nju u crtanim filmovima sa duskom dugouskom. mi deca smo sedeli na patosu i gledali u kolor tv, a matorci su se nadmetali u nabrajanju u kojim filmovima su igrale sve one zvezde sto ih dusko dugousko vidi kad ga na kraju obilaska holivudskog studija pandur razvali pendrekom po glavi. kasnije je tv politika u 16:00 dosta toga nadoknadila. mislim i da je jedna istaknuta forumasica imala lb na avataru.
kim_philby Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 nadam se da su ona i bogi konacno zajedno. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Singer Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 RIP Bogiša je sad u svom fazonu; "Gde si lutko? Načekah se dugo..."
Recommended Posts