Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted

pre neki dan gledala mizeri i baš uživala u onom njenom sassu* kome ni godine ič nisu mogle.

ona i ketrin hepbern su mi vazda bile wubovi nad wubovima.

bogiebacall-728x513.jpg

*as in, kako veli urbani rečnik: possessing the attitude of someone endowed with an ungodly amount of cool  :cool: 

Posted

e to je za rip, a ne onaj izrazito-iritantni tutumrak, uilijams...

Posted

ovo je već ozbiljan bedak. retko koga je kamera toliko volela.

Posted

zasto bedak.......  imala je prilicno dug i lep zivot.... "she passed away peacefully earlier today in New York"..... ochu i ja tako dumrem

Posted (edited)

pa verovatno što sam je gotivio mnogo više od williamsa, kao umrla je glumica sa velikim G... šta znam, u stilu mnogo veća šteta (ne da je ovaj bio jako loš, već je ona bila mnogo dobra. bez obzoira koliko je živela i kako

edit - mislim umrla je lauren bacall... i the jebeni clash ima pesmu o njoj... positively absolutely

Edited by MocaVukotic
Posted

sto se mene tice, uvek je vecha steta, tj tragedija, kad neko/bilo ko umre pre vremena i pod nekim/bilo kojim drugim okolnostima osim kad je u pitanju priroda

Posted

Bog da mu dusu prosti, nije mi se svidela nijedna njegova uloga.

+1

Posted

Uf, joj...

Jedna od poslednjih pravih ikona Holivuda. Ta era se odavno završila, ali...opet. Baš sam se rastužio.

Fenomenalna glumica, sa velikim "g", jedna od najboljih riba ikad, jedna od najboljih faca i najvećih šmekera.

Jebemu miša, suza mi je krenula.

to+have+and+have+not+bacal+bogey.jpg

Posted

Jedna od poslednjih pravih ikona Holivuda. Ta era se odavno završila, ali...opet. Baš sam se rastužio.

E, baš tako. 

Posted

Jedna od najelegantnijih dama u istoriji filma i ikona Holivuda i stila.

RIP

Posted

rip, prvi put sam cuo za nju u crtanim filmovima sa duskom dugouskom. mi deca smo sedeli na patosu i gledali u kolor tv, a matorci su se nadmetali u nabrajanju u kojim filmovima su igrale sve one zvezde sto ih dusko dugousko vidi kad ga na kraju obilaska holivudskog studija pandur razvali pendrekom po glavi. kasnije je tv politika u 16:00 dosta toga nadoknadila. mislim i da je jedna istaknuta forumasica imala lb na avataru.

tumblr_maov2xM1I61qc9pwoo2_1280.png

Posted

nadam se da su ona i bogi konacno zajedno.

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Posted

RIP

Ali kakav par ona i bogart...

Posted

RIP

Bogiša je sad u svom fazonu; "Gde si lutko? Načekah se dugo..."