Jump to content

Featured Replies

pre neki dan gledala mizeri i baš uživala u onom njenom sassu* kome ni godine ič nisu mogle.

ona i ketrin hepbern su mi vazda bile wubovi nad wubovima.

bogiebacall-728x513.jpg

*as in, kako veli urbani rečnik: possessing the attitude of someone endowed with an ungodly amount of cool  :cool: 

e to je za rip, a ne onaj izrazito-iritantni tutumrak, uilijams...

ovo je već ozbiljan bedak. retko koga je kamera toliko volela.

zasto bedak.......  imala je prilicno dug i lep zivot.... "she passed away peacefully earlier today in New York"..... ochu i ja tako dumrem

pa verovatno što sam je gotivio mnogo više od williamsa, kao umrla je glumica sa velikim G... šta znam, u stilu mnogo veća šteta (ne da je ovaj bio jako loš, već je ona bila mnogo dobra. bez obzoira koliko je živela i kako

edit - mislim umrla je lauren bacall... i the jebeni clash ima pesmu o njoj... positively absolutely

Edited by MocaVukotic

sto se mene tice, uvek je vecha steta, tj tragedija, kad neko/bilo ko umre pre vremena i pod nekim/bilo kojim drugim okolnostima osim kad je u pitanju priroda

ok apples and oranges

Bog da mu dusu prosti, nije mi se svidela nijedna njegova uloga.

+1

Uf, joj...

Jedna od poslednjih pravih ikona Holivuda. Ta era se odavno završila, ali...opet. Baš sam se rastužio.

Fenomenalna glumica, sa velikim "g", jedna od najboljih riba ikad, jedna od najboljih faca i najvećih šmekera.

Jebemu miša, suza mi je krenula.

to+have+and+have+not+bacal+bogey.jpg

Jedna od poslednjih pravih ikona Holivuda. Ta era se odavno završila, ali...opet. Baš sam se rastužio.

E, baš tako. 

Jedna od najelegantnijih dama u istoriji filma i ikona Holivuda i stila.

RIP

• Author

rip, prvi put sam cuo za nju u crtanim filmovima sa duskom dugouskom. mi deca smo sedeli na patosu i gledali u kolor tv, a matorci su se nadmetali u nabrajanju u kojim filmovima su igrale sve one zvezde sto ih dusko dugousko vidi kad ga na kraju obilaska holivudskog studija pandur razvali pendrekom po glavi. kasnije je tv politika u 16:00 dosta toga nadoknadila. mislim i da je jedna istaknuta forumasica imala lb na avataru.

tumblr_maov2xM1I61qc9pwoo2_1280.png

nadam se da su ona i bogi konacno zajedno.

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

RIP

Ali kakav par ona i bogart...

RIP

Bogiša je sad u svom fazonu; "Gde si lutko? Načekah se dugo..."