Miralem Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Nisi jedini, moja mrs npr ga kao komicara nije podnosila (osim kao mrs doubtfire). Ja sam ga iz nekog razloga gotivio (kao stand-up npr). Mislim da sam vise cenio taj skill, koji licno nemam ni u tragovima, nego krajnji proizvod. mucenik se bavio komedijom da bi pobegao od depresije, i to se videlo.
Ravanelli Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 ima neko da okaci ono kafa ck.om ide na saranu drugog komedijasa, pa zavrse na striptizu? to je poslednje sto sam video od njega i jedna od retkih stvari koje su mi se dopadale
morgana Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 bas mi ga zao :( valjda tim prije sto je bio komicar i djelovao kao dobro ljudsko bice, makar i ne uvijek po mom filmskom ukusu
mustang Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Nema sta da ga zalite: obisao zemljinu kuglu nekoliko puta, upoznao najvece face sveta, radio ono sto voli, ostavio bogatstvo svojima...nasmrkao se boga oca i zavrsio onda kad mu je svega bilo dosta. Mogu samo da mu zavidim na talentu i sto je ziveo ovaj zivot punim plucima. Zivimo u nano tehnologiji a jos se neke najosnovnije bolesti (kao hronicna depresija) nisu eliminisale.
Miralem Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 ja nekako ne mogu da zavidim nekome ko je patio od manicne depresije pa se roknuo... a ti kakogod.
Amos Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=8OlSqLH68Xs Edited August 12, 2014 by Mos
mustang Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 ja nekako ne mogu da zavidim nekome ko je patio od manicne depresije pa se roknuo... a ti kakogod. Jedino ako pricam spanski pa si me razumeo tako....dodjes mi 10 eura :)
Verterdegete Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Bog da mu dusu prosti, nije mi se svidela nijedna njegova uloga.
Tinman Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Drustvo mrtvih pesnika i Dobri Vil Hanting su mi jako dragi filmovi. Voleo sam da gledam i Gospodju Dautfajer i Kavez za ptice... Iskreno me je rastuzila vest. RIP Mr. Keating
Turnbull Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ja sam u poslednjih mesec dva ponovo gledao i GWH i Kavez. Odličan je u oba, ali u GWH me uvek rasplače. "Sorry guys, I gotta see about a girl.", cela filozofija života u jednoj rečenici. Bog da mu dusu prosti, nije mi se svidela nijedna njegova uloga. Funny you should say that, kad god odvališ nešto, ja se setim ovog monologa, pa se ne jedim. :)
Recommended Posts