Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted (edited)

Sto rece Lancia, sve i da snimio samo True Romance, dosta je. A ta samoubistva mi posebno tesko padaju :( Zna li se motiv?Edit, sad vidim: ABC News says it has learned that Scott had been told he had inoperable brain cancer.

Edited by Sunny Side Up
Posted

jbt šta uradi čovekripnajbolji film - crimson tidetrue romance je usro, po QT-ovom mišljenju. shane black je već mnogo bolje prošao.

Posted
true romance je usro, po QT-ovom mišljenju.
a sto?¿sto ja volim tako zasrane filmove.
Posted (edited)

jebiga moram nesto da priznam. sve se sada kao lozim da gledam top gun i na kraju izvucem the right stuff sa police :isuse:jebiga izgleda da za mene ima samo taj film o pilotima.

Edited by kim_philby
Posted

ako se dobro sećam, QT je pričao da je mnogo ublažen ceo tekst, a posebno mu je navodno sjebao kraj. trebao je ceo film da bude mnogo honkonškiji.

Posted
ako se dobro sećam, QT je pričao da je mnogo ublažen ceo tekst, a posebno mu je navodno sjebao kraj. trebao je ceo film da bude mnogo honkonškiji.
pa nek ga rimejkuje, no problem, gledao bih ja i to.meni je to savrsena zabava.
Posted

nije loše, ne kažem, mada jeste slabije od last boy scouta. btw, imam taj skript na pdfu, pa ako oćeš daj mejl.

Posted (edited)

Tarantino je prodao tada dva scenarija, Natural Born Killers i True Romance. Nije mu se svidelo kako je Oliver Stoun uradio NBK, a Scottov TR mu se bas svideo.Od 5:10http://www.youtube.com/watch?v=SQOeBR54gR4

Edited by Sludge Factory
Posted
nije loše, ne kažem, mada jeste slabije od last boy scouta. btw, imam taj skript na pdfu, pa ako oćeš daj mejl.
bacio si moj mejl :cry: ?¿
Posted

ma izgubio sam sve mejlove jedno 7-8 puta...inače, moguće je i da sam se zajebo, da je u stvari to rekao za NBK, davno sam to čitao. a ovaj klip je novijeg datuma, možda je čovek promenio mišljenje, ono prvo datira iz vremena pulp fictiona.

Posted
inače, moguće je i da sam se zajebo, da je u stvari to rekao za NBK, davno sam to čitao. a ovaj klip je novijeg datuma, možda je čovek promenio mišljenje, ono prvo datira iz vremena pulp fictiona.
Nije nije, secam se ja i nekog ranijeg (starijeg) intervjua koji sam gledao gde bas prica o tome, ali sad ne mogu da ga nadjem.
Posted

nista bez Sladze, ovaj Vukotic samo rovari.

Posted

dobro nije, idi u ... peršun. možda sam se i zajebao.

Posted

Jbt, tek sad vidim. Užas. Najnepretenciozniji car ikad. Ko nije uživao u The Last Boy Scout nek napusti internet. Ma, kosmos. Jako mi žao čoveka.

Posted (edited)

I ja sam negdje čitao da se Tarantinu nije svidjelo kako je Scott uradio True Romance. Koliko se sjećam čak je rekao da mu se uopšte ne sviđa Scottov stil režije, otprilike da kod njega ima previše dima u gotovo svakom kadru.Meni je recimo True Romance sjajan, jedan od rijetkih slučajeva da je impresivan cast upotrebljen na sjajan način, makar neki imali i po par rečenica. Doduše, većina tada još nije dosegla vrhunce svoji karijera. I da, najjača scena je ona sa Hopperom i Walkenom. Tu ima i dosta Tarantina.Od ostalih Scottovih filmova jako volim i Public Enemy. To je za mene prototip odličnog tehno trilera, a, naravno, tu je i fenomenalni Hackman koji ovde nastavlja tamo gdje je stao u The Conversation.

Edited by colonelo