Lrd Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 znas sta je fazon...Toni Skot ti legne kada si vrlo mlad, i onda ponovo, kada dovoljno omatoris da shvatis da nema potrebe da uvek budes najpametniji na svetu.To je meni kul. Nemam potrebu da budem pametan uopšte, samo mi je dosadna većina njegovih filmova. Tipa, mnogi su isposvršavali na Man on Fire, a meni tu nema skoro ništa.No, da ne trujemo RIP topic. Uvek mi je žao kad neki filmadžija ode, samo me baš zanima šta ga je nateralo da napusti scenu na tako dramatičan način.
Аврам Гојић Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Tipa, mnogi su isposvršavali na Man on Fire, a meni tu nema skoro ništa. A meni to jedan od boljih filmova o totalnoj osveti :)no, sto rece, da ne trolujemo!
porucnik vasic Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Прво РП, па после Тони Скот. Шта је следеће, клавир док возим? Одавно нисам имао гори почетак семестра. Бог да му душу прости.
Lancia Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 A meni to jedan od boljih filmova o totalnoj osveti :)vala, ne hvali mu nista. dobar je i ovaj poslednji sa vozom, al' sve da je snimio samo true romance, puna kapa.RIP
Аврам Гојић Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 vala, ne hvali mu nista. dobar je i ovaj poslednji sa vozom, al' sve da je snimio samo true romance, puna kapa.da... i to sam odgledao u jednom dahu. pre par meseci sam priredio sebi dane Tonija Skota.
Turnbull Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 znas sta je fazon...Toni Skot ti legne kada si vrlo mlad, i onda ponovo, kada dovoljno omatoris da shvatis da nema potrebe da uvek budes najpametniji na svetu.+ 1000Zapravo, nedavno je bila aktuelna tema o video hitovima, i ja htedoh da primetim da mi tkvi filmovi jako nedostaju - dobre, ali neotaljane akcije i trileri koji, kao što si rekao ne vređaj inteligenciju. Bez visokih stremljenja, samo korektno i pametno. Toni Skot je zapravo bio među retkima koji su snimali upravo takve filmove, štaviše - posvetio im je celu karijeru. Ono što ga razlikuje od brat mu, i to je, ako sam dobro razumeo i ono što Kim hoće da kaže, jeste upravo ta skromnost - to mu je bilo dovoljno, da snima takve filmove dobro. Nije upadao u iskušenja da snima pretenciozne wannabe masterpisove o svetu, životu, krstašima, Lorensu od Arabije, itd, a opet, na jednom finom i vro understated nivou, jeste uspevao da, između dve scene u kojima stuff explodes behind Denzel Washingotn's back. ponešto kaže i o ovim temama (moj omiljeni primer je Deja Vu).BTW, tek sad sam video na IMdB da je on režirao i je The Fan. To je izvrstan film.
Mp40 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Kako bih voleo da sam imao pametno drustvo ko Lrd pa da tako cugamo. Mi mrzeli prizemno: Slobu, Tudjmana, Srbiju, Profesore...
Аврам Гојић Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Kaze ABC News da je imao rak mozga koji nije mogao da se operise.
kim_philby Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Kaze ABC News da je imao rak mozga koji nije mogao da se operise.uzas.
Calavera Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=gsz9YgZBx1oedit: jebote, i ne videh poslednja 2 posta :( Edited August 20, 2012 by Calavera
kim_philby Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 uzas.jebiga izabrao konacno bekstvohttp://www.youtube.com/watch?v=eQEOBwcLIFY
Turnbull Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 (edited) Jebiga, strašno. Mislim se - ali zašto skakanje? Ljudi koji su hell bent na samoubistvo obično idu na sigurnije i privatnije varijante - pištolj, pilule, tako nešto. Ima nečeg stutnman-ovskog i u samom tom činu, nečeg što strašno liči na njegove filmove. Još samo je trebalo da aktivira car-bomb u Priusu u trenutku skakanja, and it's a scene. R.I.P. Edited August 20, 2012 by Syme
brokoli Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Samoubistvo pistoljem je vrlo messy, a pilule nisu najsigurniji nacin. Ocigledno je da je bio vrlo siguran u svoju odluku i da nije hteo da reskira.Tuzno.Naravno, da postoji mogucnost eutanazije verovatno se ne bi odlucio na ovaj korak.
Frank Pembleton Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 RIPJa cesto merim te ljude po uticaju koji su njihova dela ostvarila.Njegov je nemerljiv.
Recommended Posts