laki strajk Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 (edited) R.I.P. Nicol WilliamsonNezaboravni Merlin. Zbog njega sam zavoleo britanski engleski.Edit: Hvala Moci. Nova slika posto je prethodna imala hotlinking zastitu. Edited January 25, 2012 by laki strajk
MocaVukotic Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 ja vidim belu pozadinu na kojoj piše "ukrao sam ovo sa tog i tog sajta"
beatakeshi Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 I niko nije shvatio da je umro najveći srpski montažer? Ološu polupismeni.
lalas Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 I niko nije shvatio da je umro najveći srpski montažer? Ološu polupismeni.potpuno si u pravu
Indy Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 I niko nije shvatio da je umro najveći srpski montažer? Ološu polupismeni.
kim_philby Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 umro andrija zafranovic? pokojni glusac je bio dobar montazer u losoj i provincijalnoj kinematografiji koja je oterala vecinu svojih gledalaca a stalno se lozila na neko drzi-da-ga-nabijem bioskopsko iskustvo.u tvom postu ne znam sta je odvratnije bjela-like, vojvoda misic kinematografije, patriotsko postrojavanje i prebrojavanje krvnih zrnaca jednom umetniku ili prostacki ton kojim se obracas forumu. mada ta dva idu zajedno.
maheem Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 u tvom postu ne znam sta je odvratnije bjela-like, vojvoda misic kinematografije, patriotsko postrojavanje i prebrojavanje krvnih zrnaca jednom umetniku ili prostacki ton kojim se obracas forumu. mada ta dva idu zajedno.+1
Recommended Posts