January 25, 201213 yr R.I.P. Nicol WilliamsonNezaboravni Merlin. Zbog njega sam zavoleo britanski engleski.Edit: Hvala Moci. Nova slika posto je prethodna imala hotlinking zastitu. Edited January 25, 201213 yr by laki strajk
February 10, 201213 yr I niko nije shvatio da je umro najveći srpski montažer? Ološu polupismeni.potpuno si u pravu
February 10, 201213 yr umro andrija zafranovic? pokojni glusac je bio dobar montazer u losoj i provincijalnoj kinematografiji koja je oterala vecinu svojih gledalaca a stalno se lozila na neko drzi-da-ga-nabijem bioskopsko iskustvo.u tvom postu ne znam sta je odvratnije bjela-like, vojvoda misic kinematografije, patriotsko postrojavanje i prebrojavanje krvnih zrnaca jednom umetniku ili prostacki ton kojim se obracas forumu. mada ta dva idu zajedno.
February 10, 201213 yr u tvom postu ne znam sta je odvratnije bjela-like, vojvoda misic kinematografije, patriotsko postrojavanje i prebrojavanje krvnih zrnaca jednom umetniku ili prostacki ton kojim se obracas forumu. mada ta dva idu zajedno.+1