Jump to content

Featured Replies

R.I.P Teo

• Replies 5.6k
  • Views 715.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• le petit nicolas
    le petit nicolas

u jdp su siparice i zanesene studentkinje drustvenih fakulteta bile podeljene na leka tim i laus tim. kao nekada bitlsi i stonsi.  prva pol. 1980-ih, pre svega.   bio je sve sto javnost zna,

• zvanična fb strana  

• MocaVukotic
    MocaVukotic

Covek je igrao sve podjednako dobro, pozitivac, negativac, doktor, vojnik, advokat, krimos, pandur, predsednik, sta god mu das to pokida. Kad igra pozitivca, osecas se udobno i sigurno, jer takav lik

Posted Images

FNc8i.jpgR.I.P. Nicol WilliamsonNezaboravni Merlin. Zbog njega sam zavoleo britanski engleski.Edit: Hvala Moci. Nova slika posto je prethodna imala hotlinking zastitu.

Edited by laki strajk

kradeš, a?

?

ja vidim belu pozadinu na kojoj piše "ukrao sam ovo sa tog i tog sajta"

Gde to vidis?

sad se već žešće kajem...lakistrajk.jpg

i ja sad isto :blink:

• 2 weeks later...

Ben Gazzara R.I.P.

opasan lisac bio na filmu. RIP

I niko nije shvatio da je umro najveći srpski montažer? Ološu polupismeni.

potpuno si u pravu
:lol:

umro andrija zafranovic? :unsure: pokojni glusac je bio dobar montazer u losoj i provincijalnoj kinematografiji koja je oterala vecinu svojih gledalaca a stalno se lozila na neko drzi-da-ga-nabijem bioskopsko iskustvo.u tvom postu ne znam sta je odvratnije bjela-like, vojvoda misic kinematografije, patriotsko postrojavanje i prebrojavanje krvnih zrnaca jednom umetniku ili prostacki ton kojim se obracas forumu. mada ta dva idu zajedno.

u tvom postu ne znam sta je odvratnije bjela-like, vojvoda misic kinematografije, patriotsko postrojavanje i prebrojavanje krvnih zrnaca jednom umetniku ili prostacki ton kojim se obracas forumu. mada ta dva idu zajedno.
+1