April 2, 20251 yr Just now, Filozof manijak said:E jbg, ode Medmartigen.Znao sam da je bolovao od nekog kancera.RIP, majstoreVelika je faca bio. Imao je rak grla pa su zato u top gun 2 da rade oko toga. Ali se navodno izlečio od toga a kažu da je uzrok smrti upala pluća.
April 2, 20251 yr Popular Post Uh sto je krenulo ove nedelje.Mislim da sam ga prvi put gledao kao bas klinac u Top Secret (ako se neko toga jos seca). RIP.
April 2, 20251 yr Odličan glumac koji je prerano nestao sa filma. Od komedija, akcija i “ozbiljnih” uloga i transformacija, sve je umeo. RIP majstore.Sam je pevao u Doorsima i čak zbunio Krigera, Densmora i Mazareka koji su mislili da je snimak Džima!
April 2, 20251 yr Baš pre neki dan ponovo pogledao Top Gun i Red Planet, pa svratio na IMDB da vidim šta trenutno radi i snima... kad jutros pročitam da je preminuo... tuga, baš gotivan lik uvek bio... RIP legendo...
April 2, 20251 yr val kilmer. iceman, jim morrison, simon templar... ali meni omiljena njegova uloga je verovatno u seriji mesec komanča.RIP
April 2, 20251 yr 43 minutes ago, burekdzija said:Uh sto je krenulo ove nedelje.Mislim da sam ga prvi put gledao kao bas klinac u Top Secret (ako se neko toga jos seca). RIP.Ja. Gledala sam Top Secret minimum 20 puta.Dobar glumac bio.
April 2, 20251 yr 1 hour ago, burekdzija said:Uh sto je krenulo ove nedelje.Mislim da sam ga prvi put gledao kao bas klinac u Top Secret (ako se neko toga jos seca). RIP.I ja sam ga prvi put gledao u Top Sikretu. RIP
April 2, 20251 yr Popular Post 2 hours ago, burekdzija said:Uh sto je krenulo ove nedelje.Mislim da sam ga prvi put gledao kao bas klinac u Top Secret (ako se neko toga jos seca). RIP.Gde se ne sećamo : ) Ipak meni najupečatljiviji kao Dok Holidej, samo ovu scenu sam gledao 100 puta...Počivaj u miru! Ozbiljni likovi su otišli od početka ove godine. Kilmer suviše rano.
April 2, 20251 yr Juna 91. sam prvi put sam išao u bioskop i gledao Doors film i bio oduševljen iako nisam imao pojma ko su Doorsi, ali od tog dana sam ih zavoleo. Kada pomislim na Doorse prvo mi se Valov lik pojavi u mislima, a ne JM. Snimao je dobre stvari, kao i mnogo treša (The saint sa Šerbedžijom je moj omiljeni treš), bio je veoma upečatljiv lik za nas koji smo bili klinci 90-ih. Rip.