Wednesday at 05:353 days E jbg, ode Medmartigen.Znao sam da je bolovao od nekog kancera.RIP, majstore
Wednesday at 05:593 days Just now, Filozof manijak said:E jbg, ode Medmartigen.Znao sam da je bolovao od nekog kancera.RIP, majstoreVelika je faca bio. Imao je rak grla pa su zato u top gun 2 da rade oko toga. Ali se navodno izlečio od toga a kažu da je uzrok smrti upala pluća.
Wednesday at 06:253 days Popular Post Uh sto je krenulo ove nedelje.Mislim da sam ga prvi put gledao kao bas klinac u Top Secret (ako se neko toga jos seca). RIP.
Wednesday at 06:513 days Odličan glumac koji je prerano nestao sa filma. Od komedija, akcija i “ozbiljnih” uloga i transformacija, sve je umeo. RIP majstore.Sam je pevao u Doorsima i čak zbunio Krigera, Densmora i Mazareka koji su mislili da je snimak Džima!
Wednesday at 06:543 days Baš pre neki dan ponovo pogledao Top Gun i Red Planet, pa svratio na IMDB da vidim šta trenutno radi i snima... kad jutros pročitam da je preminuo... tuga, baš gotivan lik uvek bio... RIP legendo...
Wednesday at 07:103 days val kilmer. iceman, jim morrison, simon templar... ali meni omiljena njegova uloga je verovatno u seriji mesec komanča.RIP
Wednesday at 07:133 days 43 minutes ago, burekdzija said:Uh sto je krenulo ove nedelje.Mislim da sam ga prvi put gledao kao bas klinac u Top Secret (ako se neko toga jos seca). RIP.Ja. Gledala sam Top Secret minimum 20 puta.Dobar glumac bio.
Wednesday at 07:303 days 1 hour ago, burekdzija said:Uh sto je krenulo ove nedelje.Mislim da sam ga prvi put gledao kao bas klinac u Top Secret (ako se neko toga jos seca). RIP.I ja sam ga prvi put gledao u Top Sikretu. RIP
Wednesday at 08:333 days 2 hours ago, burekdzija said:Uh sto je krenulo ove nedelje.Mislim da sam ga prvi put gledao kao bas klinac u Top Secret (ako se neko toga jos seca). RIP.Gde se ne sećamo : ) Ipak meni najupečatljiviji kao Dok Holidej, samo ovu scenu sam gledao 100 puta...Počivaj u miru! Ozbiljni likovi su otišli od početka ove godine. Kilmer suviše rano.
Wednesday at 08:513 days Juna 91. sam prvi put sam išao u bioskop i gledao Doors film i bio oduševljen iako nisam imao pojma ko su Doorsi, ali od tog dana sam ih zavoleo. Kada pomislim na Doorse prvo mi se Valov lik pojavi u mislima, a ne JM. Snimao je dobre stvari, kao i mnogo treša (The saint sa Šerbedžijom je moj omiljeni treš), bio je veoma upečatljiv lik za nas koji smo bili klinci 90-ih. Rip.