Sunday at 15:165 days Kao mali sam skakao i pravio samurajske pokrete kad krene uvodna špica šoguna a on kao Born mi je daleko najbolji Bond ikada, iz ptica se istina sećam samo melodije sa špice, legendetina svakako
Sunday at 15:185 days On 30. 3. 2025. at 14:43, Lena said: Ne znam koliko puta sam gledala taj film Zimski bioskop, celu osnovnu skolu pred polazak u drugu smenu. Deo sa bacanjem vrece u more mi je urezan u secanje za sva vremenahttps://youtu.be/JkzsEaVBguo?si=hFzd-6N6XQkN-qK-&t=39m0s
Sunday at 15:255 days On 30. 3. 2025. at 15:18, MeanM@ said: Zimski bioskop, celu osnovnu skolu pred polazak u drugu smenu.Deo sa bacanjem vrece u more mi je urezan u secanje za sva vremenahttps://youtu.be/JkzsEaVBguo?si=hFzd-6N6XQkN-qK-&t=39m0sTo je to! I na zimskom raspustu :) Čovek sa gvozdenom maskom se takođe često prikazivao, i Musketari. Ričard mi je omiljeni Aramis.
Sunday at 16:045 days On 30. 3. 2025. at 15:15, Jimmy Kowalski said: Sad videh u biografiji za taj film Petera Wiera, nisam ga ni ja gledao. Dobar film?Gledao sam odavno, kad je na RTS-u bio ciklus Pitera Vira, ostalo mi u secanju da je bio odlican.U secanju mi je ostao i The Plumber, bas lud film.
Sunday at 16:325 days The Last wave iz 1977.I ja sam ga gledao kao klinac kada je bila restrspektiva filmova Peter Weira, ostao mi je u sećanju kao jako dobar film.
Sunday at 17:075 days On 30. 3. 2025. at 15:10, burekdzija said: . A kao sto rekoste, i heroj moje majke kao Dr Kilder.Moja baba pokojna stalno je pominjala dr "Kidlera" kad god bi se pojavio na tv u bilo kojoj ulozi. ja ga naravno pamtim iz Borna, Monte Krista i musketara. RIP
Sunday at 17:195 days Ode jedan od najomiljenijih glumaca mog detinjstva. Odrastao sam uz Soguna, ptice umiru pevajuci, musketire i rudnike kralja solomona.RIP
Sunday at 21:385 days On 30. 3. 2025. at 14:40, Jeremija said: RIP, Sjajan glumac, jedno vreme kad sam bio mlad i veoma popularan, pre svega zahvaljući Šogunu i pticama koje umiru pevajući.Inače, meni omiljena uloga:Imao sam na VHS-u kao klinac taj film, izlizala se kaseta koliko sam puta gledao. I sad skoro sam na netu nasao i odgledao, i dalje najbolje ostvarenje po toj cuvenoj knjizi. I Cemberlen je odlican kao i svi ostali, ali tu je show po meni ukrao glumac koji je igrao Abea Fariu. I naravno Tri Musketara sa Majkl Jorkom su druga asocijacija na Cemberlena - izuzetno zabavni filmovi, iako mi je tu mozda prevaga za nijansu na verziju Dzina Kelija.
Monday at 09:174 days Grof Monte Kristo i Tri Musketara - sastavni delovi svih zimskih bioskopa i filmskih maratona za praznike.Uvek u detinjstvu kad vidim ove filmove u programima onih prazničnih trobroja Politike za 29.11. ili Novu Godinu, obradujem se i rezervišem te termine za ispred TV-a.A tu je i Ptice umiru pevajući, pa originalni Bornov identitet...Počivaj u miru! Edited Monday at 09:174 days by Ivo Petović
Tuesday at 16:483 days On 30. 3. 2025. at 16:04, brusli said: Gledao sam odavno, kad je na RTS-u bio ciklus Pitera Vira, ostalo mi u secanju da je bio odlican.U secanju mi je ostao i The Plumber, bas lud film.rip za ričarda, ali moram da se mimo teme nadovežem na rane filmove pitera vira, te podsećam na super boleštinu the cars that ate paris. na trenutke deluje kao parodija mad maxa, samo što je snimljen 1974. a mad max 1979. izvini ričarde,legendo.https://www.imdb.com/title/tt0071282/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_18
Tuesday at 18:473 days On 31. 3. 2025. at 20:30, MocaVukotic said: Dobar je bio i kao cajkovski kod kena raselaooooooo! tu bio odlican! retko dobro ludilo. jebatga, zna gej sta zulja ludog geja. nisam siguran da bih ga zapamtio drugde. matoriji sam pa od onog jasticenja mi radio krindz al je bio ok u monte kristu i jos ponegde. al tad sam odrastao pa u poredjenju s ponudom nije bio bogznasta. al taj cajkovski cakum-pakum. hvala na podsecanju.