kipo Posted Saturday at 14:19 Posted Saturday at 14:19 (edited) 21 hours ago, colonelo said: I meni je bio omiljeni glumac. Uglavnom su ovde pomenute njegove najbolje uloge, a zaista ih je teško pobrojati. Dodao bih i odličnu, pomalo i potcijenjenu, Polakovu Firmu u kojoj Džin Hekmen igra vrlo kompleksan, a u konačnici tragičan lik korumpiranog advokata, koji je totalni kontrapunkt mladom, ambicioznom advokatu koga igra Tom Kruz. Hekmenove završne scene u filmu su zapravo antička tragedija, ali bez imalo patetike. Možda je njegova veličina upravo u tome što je često igrao tragične likove, ali nikada, baš nikada, nije bio ni malo patetičan. RIP legendo! Bas sam o ovome razmisljao juce, gledajuci onaj isjecak iz Mladog Frankestajna. Takva je glumcina da se ta patetika moze primijetiti samo kad glumi komediju, a i tada je odglumi sa namjerom. Bogotac! Edited Saturday at 14:20 by kipo 2 1
ubibobi Posted Saturday at 17:01 Posted Saturday at 17:01 4 hours ago, dragance said: Umro je izgleda iznenada. Pretpostavljam da je Betsi bila skrhana i uzela pilule da sebi presudi, prethodno zatvorivsi psa da ih ne oskrnavi. Mnogo su se voleli, jebi ga. Ne mogu da verujem da niko id komšija nije ranije primetio da ne daju znake života skoro 10 dana. Ovo je najverovatniji epilog izuzev ovog dela sa psom pošto su još dva psa pronađena živa na imanju pa je mogla da pusti i ovog trećeg da im se pridruži. Štaviše, najverovatnije je da u takvom rastrojstvu i afektu nije bila u stanju da bilo šta konkretno isplanira
bradilko Posted Saturday at 20:06 Posted Saturday at 20:06 umiru omiljeni glumci, muzicari i onda kazes jebote pa znas li kad su bile 80-e, 90-e. pa neka lepotica iz klinackih dana ima danas 70 i kusur. klint istvud ima 90 godina a kad sam prvi put cuo za njega mozda 50. prolete zivot, odem u decembru na sistematski i kaze mi doktorica, dobro je za vase godine. u pocetku mi to " za vase godine " malo povredilo ego ali realno u pravu zena. kako neko umre onda krene ono sto zovu rekapitulacija, secanja razna, cimanja raznih prijatelja iz odredjenih doba zivota, moram ovo moram ono.. 1 1
Recommended Posts