kralj Posted Thursday at 19:11 Posted Thursday at 19:11 (edited) https://m.facebook.com/watch/?v=494714633142849&vanity=oastories Edited Thursday at 19:13 by kralj
Sandens Posted Thursday at 22:30 Posted Thursday at 22:30 sad sam baš odgledao narrow margin, sjajan film. RIP majstore. jedan od najvećih glumaca ikada.
Popular Post Ivo Petović Posted Thursday at 22:31 Popular Post Posted Thursday at 22:31 Stvarno specijalan glumac i specijalna pojava u svakoj sceni. Mislio sam da nema mnogo ljudi kojima je on omiljeni glumac, ali kad danas čitam sve komentare po internetima, tekstove o njemu i sećanja na filmove, shvatih koliko sam grešio i da bukvalno hiljade i hiljade ljudi dele moje mišljenje...mislim da nikada više komentara o smrti jedne javne ličnosti nisam bio spreman da i sam potpišem. Crimson tide nismo pomenuli, a i tu je izdominirao kao old school kapetan nuklearne podmornice. Ne postoji trenutak u filmu kad pomisliš da on tu uopšte glumi. Verovatno jedini glumac čijih sam 10+ filmova gledao po pet puta i mogu da ih gledam uvek i u svakom trenutku. A nisu svi baš creme de la creme, tako da kapiram da uglavnom ima veze sa njim. 9 3
Milošica Posted Thursday at 23:05 Posted Thursday at 23:05 Just now, ducca said: Francuska veza na Rts 1 upravo Bravo Sandra 1
Jimmy Kowalski Posted Thursday at 23:17 Posted Thursday at 23:17 11 minutes ago, Milošica said: Bravo Sandra Gledaj Night Moves, ako nisi dosad 1
Pantelija jr Posted Thursday at 23:55 Posted Thursday at 23:55 Počivao u miru... strašan je bio, da ne ponavljam sad, sve je već napisano... ali bukvalno ne mogu da se sjetim jednog filma gdje nije bio savršen. Što god da je igrao, kakvu god ulogu, kojeg god lika - vjerovao si mu da je to stvarno on... 3
*edited by mod Posted Friday at 00:09 Posted Friday at 00:09 Šta reći, bio je jedan od retkih glumaca za kog kada ti u video klubu kažu da im glumi, ni ne pitaš za radnju ili žanr. Uz sve to završio u 95oj bez skandala sa dobrih 20 godina lagane penzije. Počivao u miru... 1
Popular Post colonelo Posted Friday at 17:10 Popular Post Posted Friday at 17:10 (edited) I meni je bio omiljeni glumac. Uglavnom su ovde pomenute njegove najbolje uloge, a zaista ih je teško pobrojati. Dodao bih i odličnu, pomalo i potcijenjenu, Polakovu Firmu u kojoj Džin Hekmen igra vrlo kompleksan, a u konačnici tragičan lik korumpiranog advokata, koji je totalni kontrapunkt mladom, ambicioznom advokatu koga igra Tom Kruz. Hekmenove završne scene u filmu su zapravo antička tragedija, ali bez imalo patetike. Možda je njegova veličina upravo u tome što je često igrao tragične likove, ali nikada, baš nikada, nije bio ni malo patetičan. RIP legendo! Edited Friday at 17:12 by colonelo 11
colonelo Posted Friday at 17:22 Posted Friday at 17:22 (edited) ... Edited Friday at 17:23 by colonelo
hansolo Posted Saturday at 09:45 Posted Saturday at 09:45 Ja se ne sećam da sam ijedan njegov film gledala a da je bio loš. Povukao se (kao i Koneri) jedno 15-tak godina ranije, taman da ti u glavi ostane onako badass kao što je bio. Neverovatno koliko je on uvek bio dominantan u kadru. Jedan od one stare garde glumaca gde znaš da će biti filmčina kad vidiš da je on na spisku glumaca, napraviš kokice ... i nikad ne razočara. Da, i meni je odmah pao na pamet senator iz The Birdcage, čak i na štiklama u beloj haljini je ikona. Sećam se da mi je prva reakcija bila oduševljenje koliko je to moćna i genijalna scena kad obučeš Hekmana u drag varijantu. RIP 5
bradilko Posted Saturday at 10:22 Posted Saturday at 10:22 procitah sad da mu je pejsmejker prestao sa radom 9 dana pre smrti
Arkadija Posted Saturday at 11:57 Posted Saturday at 11:57 1 hour ago, bradilko said: procitah sad da mu je pejsmejker prestao sa radom 9 dana pre smrti Ne bre, pejsmejker je poslenji zapis imao pre 9 dana. Verovatno je tada i umro. 1
dragance Posted Saturday at 12:11 Posted Saturday at 12:11 Umro je izgleda iznenada. Pretpostavljam da je Betsi bila skrhana i uzela pilule da sebi presudi, prethodno zatvorivsi psa da ih ne oskrnavi. Mnogo su se voleli, jebi ga. Ne mogu da verujem da niko id komšija nije ranije primetio da ne daju znake života skoro 10 dana. 1
Recommended Posts