Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted

sad sam baš odgledao narrow margin, sjajan film.

RIP majstore. jedan od najvećih glumaca ikada.

Posted
Just now, ducca said:

Francuska veza na Rts 1 upravo

Bravo Sandra 

• +1 1
Posted
11 minutes ago, Milošica said:

Bravo Sandra 

Gledaj Night Moves, ako nisi dosad

• Hvala 1
Posted

Počivao u miru... strašan je bio, da ne ponavljam sad, sve je već napisano... ali bukvalno ne mogu da se sjetim jednog filma gdje nije bio savršen. Što god da je igrao, kakvu god ulogu, kojeg god lika - vjerovao si mu da je to stvarno on...

• +1 3
Posted

Šta reći, bio je jedan od retkih glumaca za kog kada ti u video klubu kažu da im glumi, ni ne pitaš za radnju ili žanr. Uz sve to završio u 95oj bez skandala sa dobrih 20 godina lagane penzije.

Počivao u miru...

• +1 1
Posted (edited)

...

Edited by colonelo
Posted

Ja se ne sećam da sam ijedan njegov film gledala a da je bio loš. Povukao se (kao i Koneri) jedno 15-tak godina ranije, taman da ti u glavi ostane onako badass kao što je bio. Neverovatno koliko je on uvek bio dominantan u kadru. Jedan od one stare garde glumaca gde znaš da će biti filmčina kad vidiš da je on na spisku glumaca, napraviš kokice ... i nikad ne razočara.

Da, i meni je odmah pao na pamet senator iz The Birdcage, čak i na štiklama u beloj haljini je ikona. Sećam se da mi je prva reakcija bila oduševljenje koliko je to moćna i genijalna scena kad obučeš Hekmana u drag varijantu.  

RIP

• +1 5
Posted

procitah sad da mu je pejsmejker prestao sa radom 9 dana pre smrti

Posted
1 hour ago, bradilko said:

procitah sad da mu je pejsmejker prestao sa radom 9 dana pre smrti

Ne bre, pejsmejker je poslenji zapis imao pre 9 dana. Verovatno je tada i umro.

• Hvala 1
Posted

Umro je izgleda iznenada. Pretpostavljam da je Betsi bila skrhana i uzela pilule da sebi presudi, prethodno zatvorivsi psa da ih ne oskrnavi. Mnogo su se voleli, jebi ga. Ne mogu da verujem da niko id komšija nije ranije primetio da ne daju znake života skoro 10 dana.

• Tužno 1