MocaVukotic Posted Thursday at 11:28 Posted Thursday at 11:28 Oni su morali da sacekaju na novi holivud, da se prethodno raskrsti sa lepim, visokim i zgodnim likovima u napirlitanim kostimima, a da se promovisu malo obicnije pa i ruznije face, uslovno receno, i eto svi su krenuli bas te 1967e, duvall i malo ranije (to kill a mockingbird 1963) 2
copkillah Posted Thursday at 11:29 Posted Thursday at 11:29 Pored svega navedenog, ja bih pomenuo i Birdcage, uz nezaboravni momenat: 7
burekdzija Posted Thursday at 11:30 Posted Thursday at 11:30 Sve ste vec rekli. U jednoj reci: Glumac (sa velikim G). 4
Sludge Factory Posted Thursday at 11:51 Posted Thursday at 11:51 RIP Sta reci sto vec niste? Jedan od najvecih glumaca svih vremena na svetu, bilo koje epohe. 8
Moonwalker Posted Thursday at 12:28 Posted Thursday at 12:28 1 hour ago, goofs said: Nije samoubistvo, trenutno se sumnja na curenje gasa. I pas je mrtav, niko ne eutanizira i psa jer hoće da eutanizira sebe. Takođe žena je dosta mlađa, imala je 63, njoj “nije bilo vreme”. Superteškaš od glumaca stare garde. Prvi put sam ga gledao kao Lutora u Supermenu, nije da je to neka spektakularna uloga, ali evo skoro 50 godina kasnije i još uvek niko mu niko prišao nije. Ovo sam i ja mislila. Pisao je knjigu kad se penzionisao i planirao. Prosli vikend odgledah Francusku vezu americki ponovo i noviji francuski film. RIP Neverovatan glumac i intelektualac. 1
Jimmy Kowalski Posted Thursday at 12:31 Posted Thursday at 12:31 Inace, u moru izvrsnih i upecatljivih Hackmanovih rola, jedna koja je meni vrlo draga a slabo spominjana je uloga atipicnog svestenika Franka Scotta u Posejdonovoj avanturi. Prvi put ga gledao sa 20 i nesto godina, taman pravo vreme da cujem reci koje ce redefinisati moje verovanje u Boga Nije cudno sto je upravo on taj koji ce okupiti i voditi ljude spremne da delaju umesto samo da se mole, jer u tome lezi spasenje. There’s got to be a morning after If we can hold on through the night We have a chance to find the sunshine Let’s keep on looking for the light. 2
Venom Posted Thursday at 15:50 Posted Thursday at 15:50 6 hours ago, MocaVukotic said: Neverovatno, ali odgledao sam ovaj film baš prekjuče nakon ne znam ni sam koliko godina i posle gledam koliko ima godina i pomislim da je već baš mator. I onda vidim da je verovatno neka nesreća, koja šteta. Koja legenda.
ToniAdams Posted Thursday at 16:10 Posted Thursday at 16:10 5 hours ago, goofs said: Nije samoubistvo, trenutno se sumnja na curenje gasa. I pas je mrtav, niko ne eutanizira i psa jer hoće da eutanizira sebe. Takođe žena je dosta mlađa, imala je 63, njoj “nije bilo vreme”. Alen Delon je zapravo to tražio. Svakako se nadam da je splet nesrećnih okolnosti. Meni možda i omiljeni glumac ikada. 1
Jeremija Posted Thursday at 16:26 Posted Thursday at 16:26 (edited) Edited Thursday at 16:28 by Jeremija 2
Boksi Posted Thursday at 17:10 Posted Thursday at 17:10 8 hours ago, Milosh76 said: Genijalan glumac. 😢 Francuska veza, Prisluskivanje i jos mnogo vrhunskih filmova RIP A pomenu ga ti pre 7 dana u ‘pitaš me pitam te’, a pre toga ne znam kad je neko. I od tada razmišljam i planiram šta da gledam opet… 1
goofs Posted Thursday at 17:16 Posted Thursday at 17:16 1 hour ago, ToniAdams said: Alen Delon je zapravo to tražio. Svakako se nadam da je splet nesrećnih okolnosti. Meni možda i omiljeni glumac ikada. To je maksimalno fcked up 1
Jeremija Posted Thursday at 18:45 Posted Thursday at 18:45 Quote Gene Hackman and Wife’s Deaths Called ‘Suspicious’ in Search Warrant: ‘No Obvious Signs of a Gas Leak’ and ‘Thorough Investigation’ Required https://variety.com/2025/film/news/gene-hackman-death-suspicious-gas-leak-search-warrant-1236322610/
pariah Posted Thursday at 18:49 Posted Thursday at 18:49 https://www.facebook.com/share/v/1CCzcdMcyF/
arheolog1981 Posted Thursday at 18:52 Posted Thursday at 18:52 9 hours ago, adam said: teska vest, sjajan, sjajan glumac. raspon koji se jako retko vidja. iz opusa mu se vidi da je uzivao u svom poslu. nije odbijao uloge (bar ne cesto, nema gde ga nije bilo), svaka je bila isto tretirana i gde god se pojavio briljirao. dosta nebitnih filmova digao na visi nivo sam samcat. najiskrenije se nadam da je sam odlucio da je vreme da putuje. a da cemo se gledati dok sam ziv, to se podrazumeva. vec veceras cu obnoviti nesto. javlja mi se mississippi burning... Baš pre neki dan gledao Mississippi burning na Max, briljantan je tu 😢 Jedan od najvećih, neka počiva u miru 1
Recommended Posts