Sokrat Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 hours ago, April said: Masterpis, jbt. Za sva vremena. Stvarno, retka situacija da srpska franšiza bude bolja od hrvatske. Setimo se Milionera; Tarika su čekali svi, Zeku niko. Biće da je na kraju ipak host centralna tačka u kojoj se spaja kviz . Ivan Hetrih je bio glumac, Mića Orlović glumac, Tarik glumac, Mlakar spiker iz škole Antona Marija, Memedović samonikli Zuko Džumhur sportske redakcije. Ja bih odatle izvukao pouke za organizaciju političkih skupova Ivan Hetrih je bio režiser, režirao je dve antologijske serije, Kuda idu divlje svinje i Kapelske kresove. Nepopularno mišljenje: Memedović je loš kao voditelj kviza. 4 3 1
April Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 33 minutes ago, Sokrat said: Nepopularno mišljenje: Memedović je loš kao voditelj kviza. Realno, nije Tarik, ali probo i Kojo, no se usro. Nije lako. Pada mi na pamet da bi kvizovoditelje mogli tražiti među podkast zvezdama. Mogu da zamislim Miloša i Edina, imaju uvodnih pola sata slobodnu temu i tad baš kidaju, snašli bi se. Ili ona dvojica iz Podgorice, Igor i Vlado i slični.
brusli Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Nepopularno misljenje, Tarik je izuzetno iritantan i neduhovit, kao da nije iz Bosne. 1
Meduzalem Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Debelom mogu da zahvalim za prvi susret sa Džarmušovim stvaralaštvom (Stranger than Paradise), kad sam jednog dana daleke '85. odlučio da ne posetim obrazovnu ustanovu. Nekoliko godina kasnije, s nekim društvom mi je banuo na gajbu i ostali su 10 dana kod mene, umesto da idu ne mogu da se setim više gde. Bez obzira na Bez obzira na svetm, jebeš ti to kad ode 1 kvalitetan čovek, a ispod 6 banki. RIP Debeli
bradilko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 7 hours ago, Jeremija said: Ne započne svako sa Vojom Vijatovim i Satanom Panonskim, a i ne završi sa SNS spotovima i podrškom Vučiću. voja vijatov. kako se taj prosuo..
Sandens Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 14 hours ago, kralj said: Meni je Potera najbolji kviz ikada, pre svega zato što nema praznog hoda. Debeli je imao prečesto veoma bizarna objašnjenja - zbog njega su i krenuli abrovi da je kviz namešten. Ovo Đurićevo je prilično težak set za završnu. Hrvatska Potjera je kao drugi sport. Prvo, iako nude mnogo manju gornju svotu, takmičari je češće i uzimaju. Drugo, lovci su od krvi&mesa, Dean jednom nije stigao 5 odgovora. Jedino što mi je Tarik bio mnogo bolji od Joška. Idealan format za njega. Što se Debelog tiče jbg, SNS 2024. je red flag. Baš se obrukao. Šteta. meni je hrvatska potera bolja od nase (iako je i nasa verzija sasvim dobar kviz), posebno kad je voditelj bio tarik pa je isla dobra zajebancija sa tragacima (morana zibar i kresimir medjeral sucevic su mi super zanimljivi likovi). to plus imam utisak da tamosnji tragaci daju objasnjenje za svaki njihov odgovor. RIP Debeli 1
189- Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago milica i pogotovo zarko su uzasno iritantni likovi, tako da po defaultu gube u bilo kakvoj komparaciji. 2
copkillah Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago On 7. 1. 2025. at 16:31, Hele said: Ne gledam kviz. Ok, Uros nije bas izdominirao, ali bih rekao da je znao vise nego ova trojica zajedno. Ne savrsen, ali vrlo dobar nastup, a Uros je prepametan i izuzetno obrazovan i ima siroko znanje. Hocete da kazete da drugi ti tragaci su nesto znacajno bolji od ovoga? Neuporedivo. Što reče Fakundo, kvizovi su posebna vrsta znanja, Đurić bi verovatno mogao da bude član neke dobre pab kviz ekipe, ali mislim da je baš daleko od najboljih kviz igrača. Ovo pričam iz perspektive člana ekipe koja je osvajala cele cikluse kviza ispred ekipa u kojima su Žarko i Milan, koji su vrhunski "tragači" i najelitniji nivo kvizaša, ali i dalje poznajem bar dve veće individualne kviz mašine od njih dvojice 1
John Coltrane Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kako smo otupeli na saučesništvo. Bundes Liga na ES sa njim i onim drugim likom je bila “negledljiva” . 1
Recommended Posts