*edited by mod Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 50 minutes ago, Frank Pembleton said: Ne znam detalje zašto je to uradio, ali znam ishod... Da nisu možda slučajno pare?
Eleniko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 11 hours ago, April said: Ali razmišljam nešto - ko je bio gori? Da li Debeli koji je išao s nama u gimnaziju... I ti si išao u Veljko Vlahović? Koja generacija?
Tsai Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 hours ago, kralj said: Meni je Potera najbolji kviz ikada, pre svega zato što nema praznog hoda. Debeli je imao prečesto veoma bizarna objašnjenja - zbog njega su i krenuli abrovi da je kviz namešten. Ovo Đurićevo je prilično težak set za završnu. Hrvatska Potjera je kao drugi sport. Prvo, iako nude mnogo manju gornju svotu, takmičari je češće i uzimaju. Drugo, lovci su od krvi&mesa, Dean jednom nije stigao 5 odgovora. Jedino što mi je Tarik bio mnogo bolji od Joška. Idealan format za njega. Što se Debelog tiče jbg, SNS 2024. je red flag. Baš se obrukao. Šteta. Pitanja u hr poteri su teza jedno 5 puta. Uporedis npr samo geografiju za pocetak 1
Frank Pembleton Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 45 minutes ago, *edited by mod said: Da nisu možda slučajno pare? Ma jesu pare na kraju samo pare služe za nešto, sem običnog bahaćenja... No nebitno
April Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 32 minutes ago, Eleniko said: I ti si išao u Veljko Vlahović? Koja generacija? 85 Mislim da je to dve ili tri godine iza Milinkovića
kralj Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 42 minutes ago, Tsai said: Pitanja u hr poteri su teza jedno 5 puta. Uporedis npr samo geografiju za pocetak Kod njih baš varira, ali generalno si u pravu. Meni njihova više prija jer tragači futaju više znanje iz života, dok se naši kvizaški driluju i češljaju vikipediju. Debeli je tu još bio dobar, vidiš da ima stvari u životu koje ga ne interesuju. 1
Eleniko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 22 minutes ago, April said: 85 Mislim da je to dve ili tri godine iza Milinkovića Tačno 2, on je maturirao 1983. 1
ragasto Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Neka počiva u miru, uprkos svemu. Još jedan lejer na ovom remek delu: https://youtu.be/RP2u4wJcnS0?si=56jtmXpdnVHRkpOb 2
Eleniko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ja sam debelom dao neke LP ploče The Cramps da ih kao presnimi.... Nikad nije vratio. Uvek kad smo se sreli bilo je jao izvini doneću ti i nikom ništa. Sad, pušagija kompletna. 2
Popular Post Filozof manijak Posted 17 hours ago Popular Post Posted 17 hours ago Jab se pojavio na ostavinskoj raspravi 1 21
Jimmy Kowalski Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 hours ago, *edited by mod said: Da nisu možda slučajno pare? Mnoge glumce i ljude sa kojima je snimao je zakinuo za pare. 1
Jeremija Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ne započne svako sa Vojom Vijatovim i Satanom Panonskim, a i ne završi sa SNS spotovima i podrškom Vučiću. 1 1 1
brusli Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 3 hours ago, Tsai said: Pitanja u hr poteri su teza jedno 5 puta. Uporedis npr samo geografiju za pocetak Ali im je voditelj debil, Memedovic je za njega izmislio kviz. 1
April Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 hours ago, ragasto said: Neka počiva u miru, uprkos svemu. Još jedan lejer na ovom remek delu: https://youtu.be/RP2u4wJcnS0?si=56jtmXpdnVHRkpOb Masterpis, jbt. Za sva vremena. 12 minutes ago, brusli said: Ali im je voditelj debil, Memedovic je za njega izmislio kviz. Stvarno, retka situacija da srpska franšiza bude bolja od hrvatske. Setimo se Milionera; Tarika su čekali svi, Zeku niko. Biće da je na kraju ipak host centralna tačka u kojoj se spaja kviz . Ivan Hetrih je bio glumac, Mića Orlović glumac, Tarik glumac, Mlakar spiker iz škole Antona Marija, Memedović samonikli Zuko Džumhur sportske redakcije. Ja bih odatle izvukao pouke za organizaciju političkih skupova
kralj Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Tarik-Kotiga je bila spektakularna kombinacija za Poteru. Bila je ona jedna epizoda kada je Dean doktorirao, pa ga je ovaj non stop nešto podjebavao doktor, pa doktor, da bi ga na kraju pitao nešto tipa: Doktor Kotiga ili skraćeno? 1
Recommended Posts