Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted
33 minutes ago, MocaVukotic said:

Svejedno, gledao sam ga u poteri i nije mi smetao, mada bih rekao da su najcesce kod njega takmicari uzimali lovu, aj da tako to kazemo.

vrlo hrabra izjava :fantom:

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Ne gledam kviz. Ok, Uros nije bas izdominirao, ali bih rekao da je znao vise nego ova trojica zajedno. Ne savrsen, ali vrlo dobar nastup, a Uros je prepametan i izuzetno obrazovan i ima siroko znanje.

Hocete da kazete da drugi ti tragaci su nesto znacajno bolji od ovoga?

Posted

Da, Uroš je bio ubedljivo najlošiji od 3 tragača iz prve postave.

• +1 6
  • Hvala 1
Posted
2 hours ago, Hele said:

Hocete da kazete da drugi ti tragaci su nesto znacajno bolji od ovoga?

Kvizovi su posebna kategorija znanja i s*anja 

A realno Milinkoviću se dosta izlazilo u susret ( da tako kažem )  sa pitanjima i takmičarima , ko prati slično može da primeti u hrvatskoj Potjeri 

gde Morana Zibar ima dosta lakše setove 

Počivao u miru.

Šteta što je bio težak na rečima ,sigurno je puno toga zanimljivog mogao da podeli sa nama publikom  

Posted

Meni je bio zanimljiv čovek. Pamtim Bundes ligu s njim i Poteru, bio je odličan. 

Filmski opus bulja, nekom talentovanijem je oteo budžet da snima one svoje krševe. Sad će nas maltretirati tri dana i kenjati o legendi, majstoru i velikanu. Samo čekam da neku nagradu nazovu po njemu. 

Ali razmišljam nešto - ko je bio gori? Da li Debeli koji je išao s nama u gimnaziju, bio deo esnafa po prirodi sklonog kritici društva, ukratko čovek kom je sve bilo jasno, ili neki kozojeb pristigao iz Donjeg Pičkovca bez ideje i spreman na sve. 

• +1 2
Posted (edited)
19 minutes ago, April said:

nekom talentovanijem je oteo budžet da snima one svoje krševe

Iz intervjua s Goranom Markovićem iz maja prošle godine:

Rekli ste da ste se faktički pomirili s tim da ne možete da snimate filmove pod ovom vlašću. Projekat “Doktor D.” je odbio Filmski centar Srbije…

– Da vas ispravim – nije odbijen. Odobrila ga je stručna komisija, u kojoj su sedela dva dekana umetničkih fakulteta, i dodeljena su mu finansijska sredstva. A onda je ta odluka, na sednici Upravnog odbora Filmskog centra Srbije, na čelu s Jelenom Trivan i mojim kolegom Miroslavom Lekićem, bez obrazloženja, ukinuta. Tih dana mi je, takođe bez obrazloženja, „oduzeta“ i nacionalna penzija (za tu novčanu nadoknadu, kao vid dodatka regularnoj penziji, Markovića su prošle godine predložili Udruženje Filmskih umetnika Srbije i Udruženje Dramskih umetnika Srbije, ali odbila ga je Komisija za utvrđivanje ispunjenosti uslova za dodelu priznanja za vrhunski doprinos nacionalnoj kulturi, prim. aut.). U stvari, ministarka kulture Maja Gojković je kratko prokomentarisala: „Ne može neko ko pljuje predsednika da dobije tu penziju.“ Slažem se sa njom. Ako je ona ta koja određuje ko može, a ko ne može da ima tu penziju, onda mi i ne treba taj prljavi novac.

https://nova.rs/kultura/intervju-goran-markovic-vucic-je-u-moralnom-pogledu-odavno-mrtav-pojava-koja-lupeta-gluposti-po-televizijama-je-samo-njegova-ljustura/

Edited by vememah
  • Hvala 2
Posted (edited)
7 hours ago, Filozof manijak said:

Da, Uroš je bio ubedljivo najlošiji od 3 tragača iz prve postave.

U prvoj postavi bila su 4 tragača - Milorad Milinković Debeli, Uroš Đurić, Maja Vidaković Lalić i Slobodan Nešović Grof.
Milinković je tu bio najjači, a najslabiji Nešović, koji je otpao već nakon prvog ciklusa i uskoro vaskrsao u 4 i po muškarca kao Slobodan Nešović Loka.

Ubrzo je Maju Lalić zamijenila Milica Jokanović, a nakon izvjesnog vremena ekipi se pridružio i Žarko Stevanović (to se saznalo još dok se snimao jubilarni 100-ti ciklus Slagalice - superciklus u kome je on i pobijedio).

Već u ovoj postavi je Uroš Đurić bio sigurno najslabiji tragač, pa je i on ubrzo otpao. Nakon njegovog odlaska jedno vrijeme su bila 3 tragača, dok se ekipi nije pridružio MIlan Bukvić.
Od tada imamo ista 4 tragača do današnjeg dana, a za Super poteru im se trebao pridružiti i peti, čiji identitet se čuvao u tajnosti.
Sada će im trebati još jedan...

Edited by colonelo
Posted

bugarin je očito plivao juče za krst pa se prehladio

mozgovno

• Tužno 1
Posted
9 hours ago, Tsai said:

vrlo hrabra izjava :fantom:

Ovde je namerno odgovarao pogrešno ili se pretvarao da ne zna.

Posted

U-Đu je esencija opšteg obrazovanja, može sve da ih uči tamo.

• +1 1
Posted
11 hours ago, Fakundo Sava said:

Kvizovi su posebna kategorija znanja i s*anja 

A realno Milinkoviću se dosta izlazilo u susret ( da tako kažem )  sa pitanjima i takmičarima , ko prati slično može da primeti u hrvatskoj Potjeri 

gde Morana Zibar ima dosta lakše setove 

Počivao u miru.

Šteta što je bio težak na rečima ,sigurno je puno toga zanimljivog mogao da podeli sa nama publikom  

Meni je Potera najbolji kviz ikada, pre svega zato što nema praznog hoda. Debeli je imao prečesto veoma bizarna objašnjenja - zbog njega su i krenuli abrovi da je kviz namešten. Ovo Đurićevo je prilično težak set za završnu.

Hrvatska Potjera je kao drugi sport. Prvo, iako nude mnogo manju gornju svotu, takmičari je češće i uzimaju. Drugo, lovci su od krvi&mesa, Dean jednom nije stigao 5 odgovora. Jedino što mi je Tarik bio mnogo bolji od Joška. Idealan format za njega.

Što se Debelog tiče jbg, SNS 2024. je red flag. Baš se obrukao. Šteta.

• +1 1
Posted
9 hours ago, April said:

Meni je bio zanimljiv čovek. Pamtim Bundes ligu s njim i Poteru, bio je odličan. 

Filmski opus bulja, nekom talentovanijem je oteo budžet da snima one svoje krševe. Sad će nas maltretirati tri dana i kenjati o legendi, majstoru i velikanu. Samo čekam da neku nagradu nazovu po njemu. 

Ali razmišljam nešto - ko je bio gori? Da li Debeli koji je išao s nama u gimnaziju, bio deo esnafa po prirodi sklonog kritici društva, ukratko čovek kom je sve bilo jasno, ili neki kozojeb pristigao iz Donjeg Pičkovca bez ideje i spreman na sve. 

Pa Debeli, razume se.

By far.

• +1 3
Posted

Jbga Debeli je bio simpatičan lik...

Jbga pred kraj života se posrao sam po sebi...

Dokaz za onu floskulu

"Niko ne može da se posere po tebi, kao ti sam..."

Ne znam detalje zašto je to uradio, ali znam ishod...