Eleniko Posted August 19 Posted August 19 Ok malo se relaksiralo ripovanje pa može i ovo onda https://x.com/atlajala/status/1825208378504728883?t=9Ido7YIasV3PV0FXzT5ZlQ 1
Sandens Posted August 19 Posted August 19 11 minutes ago, namenski said: Ne kazem da nije, ali u SFRJ nije bio obelezavan desnicarenjem: glavna Delon tema u SFRJ bila je takozvana afera sa nikad resenim ubistvom navodnog Delonovog telohranitelja Stevana, Stevice Markovica... Afera jeste isla dosta visoko,cak do Pompidou-vih, eksploatisana je u stampi buduci medijski socnatm, sex, ucene, taj rad... A odrazila se na SFRJ kulturni i sire milje, posto je Stevan Markovic promovisan u jednog od prvih, ako ne i prvog poslovicnog momka sa beogradskog asfalta.... Pripadao je u svakom slucaju prvoj generaciji gastarbajtera iz privredne grane poznate kao kriminal... Cudno, ne secam se da je i '90-ih, kada su eksplodirale UDB-a teme, Markovic bio povezivan sa pomenutom firmomtm... decenijama je išla mantra kako srbi u parizu mogu da budu samo krojači, gangsteri ili fudbaleri.
Popular Post klimt Posted August 19 Popular Post Posted August 19 Meni su najdraža tri Delonova filma sa Melvilom ("Samuraj", "Crveni krug" i "Žaca"), i Antonjonijevo "Pomračenje". Posebno "Pomračenje" sa Monikom Viti. 10
booyaka Posted August 19 Posted August 19 3 hours ago, Eleniko said: Ok malo se relaksiralo ripovanje pa može i ovo onda https://x.com/atlajala/status/1825208378504728883?t=9Ido7YIasV3PV0FXzT5ZlQ To se kaže džentlmen starog kova. 4
Milošica Posted August 19 Posted August 19 Imam osećaj da bi i o mnogim velikanima našeg glumišta imalo svašta da se kaže privatno. 7
adam Posted August 19 Posted August 19 (edited) ja nesto ne verujem u onu o pokojniku sve najbolje. sto je rekla beti dejvis kad je opanjkavala slavnu suparnicu posle smrti - ako je umrla ne znaci da se promenila. al to uglavnom zavisi od stepena licnog animoziteta, nekima oprastam a nekima ne. Edited August 19 by adam 7
pt 2.0 Posted August 19 Posted August 19 Predivna mi je bila. Kako je izgledala kao mlada i kako je ostarila prekrasno, boja glasa, način na koji drži cigaretu, profil, kosa, osmeh, šarm - sve. Srećan put u večnost, Đina... 2 2
Milošica Posted August 19 Posted August 19 Nigde je nisam gledao osim Night on Earth, ali dovoljan je bio i onaj jedan segment da mi baš ostane upečatljiva.
slepa živana Posted August 19 Posted August 19 12 minutes ago, Milošica said: Nigde je nisam gledao osim Night on Earth, ali dovoljan je bio i onaj jedan segment da mi baš ostane upečatljiva. diva 1
ToniAdams Posted August 19 Posted August 19 16 minutes ago, Milošica said: Nigde je nisam gledao osim Night on Earth, ali dovoljan je bio i onaj jedan segment da mi baš ostane upečatljiva. bolje gledaj vise filmova nego sto forumasis, najizbiljnije, kreni sa glorijom 4 2 1 1
pt 2.0 Posted August 19 Posted August 19 19 minutes ago, Milošica said: Nigde je nisam gledao osim Night on Earth, ali dovoljan je bio i onaj jedan segment da mi baš ostane upečatljiva. Glorija je divna isto, a možeš i ovaj romcom da pogledaš 1
slepa živana Posted August 19 Posted August 19 4 minutes ago, ToniAdams said: bolje gledaj vise filmova nego sto forumasis, najizbiljnije, kreni sa glorijom pa gde će da neđe preporuke? od desingerice i miljane kulić? 1 1
Milošica Posted August 19 Posted August 19 @pt 2.0 Sad pijem votku pa ću ovo Tonijevo. Ovih dana ću taj drugi uz vino. 4
Recommended Posts