adam Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 ode legenda. zao mi al bilo je vreme da se odmori. i meni je najbolji samuraj al mi je roko najdrazi. lep, ubog i grub, spajanje nespojivog koje radi. nesto kao nikolicevo pevanje u kad budem mrtav i beo. 4
April Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 Preterujete, bio je previše lep za jednog muškaraca, baš kao i Marlon Brando Potpisujem da bi žene pre birale mladog Bekima Fehmiua nego Delona
harper lee Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 Just now, April said: Preterujete, bio je previše lep za jednog muškaraca, baš kao i Marlon Brando Potpisujem da bi žene pre birale mladog Bekima Fehmiua nego Delona Onda bi Rade Jorovic pevao - kad sam u selu s nekim, misle da sam Fehmiu Bekim. 5
Katikon Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 (edited) pogresno kvotovala Edited August 18, 2024 by Katikon
adam Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 Just now, April said: Preterujete, bio je previše lep za jednog muškaraca, baš kao i Marlon Brando Potpisujem da bi žene pre birale mladog Bekima Fehmiua nego Delona lep i segsi nije isto. druga kategorija. delon je sigurno broj jedan kad je u pitanju muska lepota al lozenje i lepota ne moraju ici zajedno. meni je, recimo, mlada katrin denev etalon lepote al se ic ne lozim na nju. 6
Katikon Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 23 minutes ago, April said: Preterujete, bio je previše lep za jednog muškaraca, baš kao i Marlon Brando Potpisujem da bi žene pre birale mladog Bekima Fehmiua nego Delona Nemoj to da potpišeš 7 1 1
Milošica Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 Imali su i Delon i Brando neku divlju crtu(što je pozitivno naravno), ne samo klasičnu lepotu. 1
namenski Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 37 minutes ago, April said: Preterujete, bio je previše lep za jednog muškaraca, baš kao i Marlon Brando Na sve to nikakav do osrednji glumac, francuski odgovor na talas lepotana koji je pocetkom '60-ih zapljusnuo Holivud i prelio se sve do Poljske pa cak i pokojnog CCCP-a... Ukljucujuci i pokojnu Jugoslaviju.... Videti pod, recimo, Mihajlo Kostic, zvani Pljaka, Zbigniew Cybulski, Вячеслав Тихонов, svi preslikani, k'o jaje jajetu... 1 1
Recommended Posts