adam Posted August 18 Posted August 18 ode legenda. zao mi al bilo je vreme da se odmori. i meni je najbolji samuraj al mi je roko najdrazi. lep, ubog i grub, spajanje nespojivog koje radi. nesto kao nikolicevo pevanje u kad budem mrtav i beo. 4
April Posted August 18 Posted August 18 Preterujete, bio je previše lep za jednog muškaraca, baš kao i Marlon Brando Potpisujem da bi žene pre birale mladog Bekima Fehmiua nego Delona
harper lee Posted August 18 Posted August 18 Just now, April said: Preterujete, bio je previše lep za jednog muškaraca, baš kao i Marlon Brando Potpisujem da bi žene pre birale mladog Bekima Fehmiua nego Delona Onda bi Rade Jorovic pevao - kad sam u selu s nekim, misle da sam Fehmiu Bekim. 5
adam Posted August 18 Posted August 18 Just now, April said: Preterujete, bio je previše lep za jednog muškaraca, baš kao i Marlon Brando Potpisujem da bi žene pre birale mladog Bekima Fehmiua nego Delona lep i segsi nije isto. druga kategorija. delon je sigurno broj jedan kad je u pitanju muska lepota al lozenje i lepota ne moraju ici zajedno. meni je, recimo, mlada katrin denev etalon lepote al se ic ne lozim na nju. 6
Katikon Posted August 18 Posted August 18 23 minutes ago, April said: Preterujete, bio je previše lep za jednog muškaraca, baš kao i Marlon Brando Potpisujem da bi žene pre birale mladog Bekima Fehmiua nego Delona Nemoj to da potpišeš 7 1 1
Milošica Posted August 18 Posted August 18 Imali su i Delon i Brando neku divlju crtu(što je pozitivno naravno), ne samo klasičnu lepotu. 1
namenski Posted August 18 Posted August 18 37 minutes ago, April said: Preterujete, bio je previše lep za jednog muškaraca, baš kao i Marlon Brando Na sve to nikakav do osrednji glumac, francuski odgovor na talas lepotana koji je pocetkom '60-ih zapljusnuo Holivud i prelio se sve do Poljske pa cak i pokojnog CCCP-a... Ukljucujuci i pokojnu Jugoslaviju.... Videti pod, recimo, Mihajlo Kostic, zvani Pljaka, Zbigniew Cybulski, Вячеслав Тихонов, svi preslikani, k'o jaje jajetu... 1 1
Recommended Posts