Jimmy Kowalski Posted August 16 Posted August 16 14 minutes ago, Sludge Factory said: Zapravo interesanta i autenticna pojava, sa prepoznatljivim stilom pisanja dijaloga. Treba li reci da znam Tesnu kozu i Vruc vetar napamet? RIP Lepe godine i karijera. Ali i prepisivanja od sebe. Tek kad sam prvi put odgledao Visnja na Tasmajdanu, provalio da je dosta fora iz Tesne koze preuzeo iz Visnje. 1
Sludge Factory Posted August 16 Posted August 16 Just now, Jimmy Kowalski said: Ali i prepisivanja od sebe. Tek kad sam prvi put odgledao Visnja na Tasmajdanu, provalio da je dosta fora iz Tesne koze preuzeo iz Visnje. Tacno. Kao Majkl Man i Tarantino.
Filozof manijak Posted August 16 Posted August 16 Mene je fascinirao odabirom imena i prezimena za svoje junake. RIP 3 1
Milošica Posted August 16 Posted August 16 Ceo opus volim, čak i ovaj "noviji". Jeste mnogo toga na sličan kalup, ali mnogo dragih likova jbg
hefaca Posted August 16 Posted August 16 Kakve zivopisne likove je stvarao, kako je birao glumce, kako su to oni igrali... Rankic kao Kalabic i Popara, Radmila Savicevic kao Riska, Paja Trosak, Bisenija, Kokan, Cirko, cika Jezda... Bukvalno TV trezor Nadam se da je ostavio neke rukopise, da to neko doradi 3
Sandens Posted August 16 Posted August 16 11 minutes ago, hefaca said: Kakve zivopisne likove je stvarao, kako je birao glumce, kako su to oni igrali... Rankic kao Kalabic i Popara, Radmila Savicevic kao Riska, Paja Trosak, Bisenija, Kokan, Cirko, cika Jezda... Bukvalno TV trezor Nadam se da je ostavio neke rukopise, da to neko doradi šta tek reći za antologijske likove šurde, boba, firge, soće, gige moravca, šojića, pantića... 3
hefaca Posted August 16 Posted August 16 Pre nekoliko meseci sam zaspivao uz bolji zivot, vracajuci na jutarnji termin. Umesto da brojim ovce, brojao sam broj zivopisnih likova po epizodi. Ja ne vidim neki kvalitet u dijalogu, zapletu, radnji (mozda sam nestrucan), ali nesto genetski me vuce da netremice gledam scenu 78. put. Vec je urnebesno da starija Zorka glumi cerku Paji Trosku. Prva bracna noc Djose i Zorke u Luj XIV krevetu i coscenje glasa sampanjcem jutro posle 🤣🤣🤣 Scepana Scekica i Zazu mogu da gledam svaki cas... Sto nebuloznije, to bolje. To sto se svi likovi znaju, kao da Beograd ima 300 stanovnika 🤣 1
hefaca Posted August 17 Posted August 17 Ali Jezicko odeljenje na podzemnom zilama, Ranc prokletih, Odeljenje deviznih stedisa, Munja trans, Kurcubic, Rapajic, Bulajic i Jataganac I njihov OUR 🤣🤣🤣 Sadasnji klinci ce ovako da se kunu u Smarasa i Bacu... Napolju je (doslo) vucje vreme (kad krene melodija, bukvalno odem da se kupam I legnem da spavam, jer ponedeljak)
kralj Posted August 17 Posted August 17 13 hours ago, Sandens said: šta tek reći za antologijske likove šurde, boba, firge, soće, gige moravca, šojića, pantića... Bob i Ujka Kosta. Za Srećne ljude mu je trebalo suditi, tu sam negde i batalio.
kralj Posted August 17 Posted August 17 1 minute ago, Sestre Bronte said: meni je sve to retardirano Vruć vetar je etnološki masterpiece. 7
Sestre Bronte Posted August 17 Posted August 17 možda, ali za bolji život ne može niko da me ubedi da je nešto 3
Filozof manijak Posted August 17 Posted August 17 ni ovaj obični život nije nešto, a kamoli taj bolji
Recommended Posts