jms_uk Posted July 19 Posted July 19 Crouching Tiger, Hidden Dragon star Cheng Pei-pei dies at 78 https://www.bbc.com/news/articles/cn38jrnp9jeo
Popular Post Moonwalker Posted August 15 Popular Post Posted August 15 Kako je ona bila dobra glumica i lepa zena. 4 7
April Posted August 16 Posted August 16 Ja sam ovde ružno pisao o njegovim serijama i onda je došao Borislav i na jedan fin nenametljiv način mi skrenuo pažnju koliko je vrednih stvari ostavio iza sebe. Za ovaj put, prisetiću se samo saradnje sa Živkom Nikolićem. Samo to bi bilo dovoljno za karijeru, a ostavio je Pavić mnogo više. 5
kud u maglu Simoviću Posted August 16 Posted August 16 neke od onih tv drama koje je radio sa savom mrmakom su u kategoriji antologijskih banjica, čovek koji je bombardovao beograd, metak u leđa… 7
Moonwalker Posted August 16 Posted August 16 (edited) 29 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: čovek koji je bombardovao beograd O sudjenju Aleksandru Leru? Edited August 16 by Moonwalker
Sludge Factory Posted August 16 Posted August 16 (edited) Zapravo interesanta i autenticna pojava, sa prepoznatljivim stilom pisanja dijaloga. Treba li reci da znam Tesnu kozu i Vruc vetar napamet? RIP Lepe godine i karijera. Edited August 16 by Sludge Factory 5
Moonwalker Posted August 16 Posted August 16 Ima li Vruc vetar da se nadje na diskovima? Ima li nasih i exyu filmova/serija na Blu ray diskovima?
Recommended Posts