Jeremija Posted July 11 Posted July 11 29 minutes ago, Locust said: Shelley Duvall R.I.P. Baš sam nedavno po hiljaditi put gledao Shining, sjajna je bila, mada ju je Kubrik navodno dobro izmaltretirao na snimanju da bi postigao željeni efekat.
Sludge Factory Posted July 11 Posted July 11 3 hours ago, Locust said: Shelley Duvall R.I.P. Tuzno bas! RIP
Blojler Posted July 11 Posted July 11 4 hours ago, Jeremija said: Baš sam nedavno po hiljaditi put gledao Shining, sjajna je bila, mada ju je Kubrik navodno dobro izmaltretirao na snimanju da bi postigao željeni efekat. Neki trpe a neki ne 1
kipo Posted July 11 Posted July 11 6 hours ago, Jeremija said: Baš sam nedavno po hiljaditi put gledao Shining, sjajna je bila, mada ju je Kubrik navodno dobro izmaltretirao na snimanju da bi postigao željeni efekat. Zenu je ubila ta uloga. pocela joj opadati kosa. Kjubrik nagovarao ostatak ekipe da je ignorisu tokom snimanja kako bi izvukao max iz nje Scena na stepenicama (ne pretjerano zhtjevna, jel) ponavljana 60+x 1 2
Popular Post Indy Posted July 13 Popular Post Posted July 13 Kakav hebeni kraj za klinca iz Alfa Benji Gregory, ‘Alf’ Child Star, Dies at 46 11
Jeremija Posted July 13 Posted July 13 Bio je deprimiran dobar deo života, ta deca-glumci se generalno jako teško snalaze u životu kad prodje slava.
Popular Post Kreator Posted July 14 Popular Post Posted July 14 https://www.b92.net/zivot/aktuelno/39938/preminula-senon-doerti/vest Počivaj u miru. Od 2015. se borila sa kancerom. 24
dragance Posted July 14 Posted July 14 Bila je moj teenage crush 😢 https://www.theguardian.com/tv-and-radio/article/2024/jul/14/shannen-doherty-dies-cancer-beverly-hills-90210-heathers 1
Halvard Posted July 14 Posted July 14 A jbt, baš mi je žao. Brenda je bila maltene simbol jednog vremena. 5 3
Klara Posted July 14 Posted July 14 Borila se kao lav... Sećam se da sam pre mesec-dva čitala kako prodajom ličnih stvari želi da olakša majci i da je pripremi za ono što sledi, što me je baš rastužilo. 9
pt 2.0 Posted July 14 Posted July 14 Meni je jako draga bila crna tinejdžerska komedija Heathers, u kojoj ona glumi jednu od bitnijih uloga. Počivaj u miru, Šenon... 1
Sludge Factory Posted July 14 Posted July 14 RIP Tuzno bas! Beverli Hils je mojoj generaciji obelezio detinjstvo iako smo ga gledali jos u predpubertetskom periodu. 2
DrIlic Posted July 14 Posted July 14 RIP Shannen, mojoj generaciji je bila poznata kao Prue iz Charmed. Bas sam se kao dete zaradovao kad sam cuo da snima Charmed Rewatch podcast sa ekipom iz serije. Očekivao sam da će na kraju pobediti bolest.
Recommended Posts