Popular Post Lancia Posted June 21 Popular Post Posted June 21 Citam svuda, koliko je svet voleo i cenio Saterlenda, bukvalno je zasluzio da se ponovo rodi. 13
copkillah Posted June 21 Posted June 21 12 hours ago, Filozof manijak said: Jel može za nas koji nemam tnjitter da se nekako okači ceo thread? Spoiler 6
ubibobi Posted June 21 Posted June 21 (edited) 11 hours ago, radisa said: Kratka verzija: Kod Donalda je sve bilo veliko, a patka™ najveća... Donald Dick Edited June 21 by ubibobi 2
bradilko Posted June 22 Posted June 22 8 hours ago, Lancia said: .. zasluzio da se ponovo rodi. divno si ovo napisao. hvala 1
đorđe geprat Posted June 22 Posted June 22 @kipo iz kog beše filma scena koja @warpa proganjala? godine prolaze, zaboravljam.
warp Posted June 22 Posted June 22 10 minutes ago, đorđe geprat said: @kipo iz kog beše filma scena koja @warpa proganjala? godine prolaze, zaboravljam. Izvolte: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Invasion_of_the_Body_Snatchers_(1978_film) 1
kipo Posted June 22 Posted June 22 49 minutes ago, đorđe geprat said: @kipo iz kog beše filma scena koja @warpa proganjala? godine prolaze, zaboravljam. Warp je odgovorio. Nesto me vuce da Vam preporucim nesto raniji Don't Look Now, ako ste ga mozda propustili, iz nepoznatog razloga mislim da ce Vam leci. 1
Locust Posted June 22 Posted June 22 1 hour ago, Medusa_trip said: Kad izgazi ono dete u The Day of the Locust... Btw to dete je Jackie Earle Haley a.k.a. Rorschach is Watchmen-a 1
đorđe geprat Posted June 22 Posted June 22 52 minutes ago, kipo said: Warp je odgovorio. Nesto me vuce da Vam preporucim nesto raniji Don't Look Now, ako ste ga mozda propustili, iz nepoznatog razloga mislim da ce Vam leci. moglo bi. nisam glaedao. kad bi mi naša GSB objasnila svog smeška.
gsb Posted June 22 Posted June 22 9 hours ago, đorđe geprat said: moglo bi. nisam glaedao. kad bi mi naša GSB objasnila svog smeška. Film je odlican, drama, prica o traumi, cak I horor na momente.. ali je najcuveniji zbog intimne scene koju prati ova muzika Donald je kao uvek i u toj sceni jako uverljiv. A i montaza je odlicna... zato sam se "osmehnula", zbog Donalda, odlicnog, uvek u svakoj sceni. 1 1
Popular Post Locust Posted July 11 Popular Post Posted July 11 (edited) Shelley Duvall R.I.P. Edited July 11 by Locust 11
Recommended Posts