Ratamahatta Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 (edited) 19 minutes ago, morgana said: meni je dog day afternoon favorit Odlican! Secam se pre jedno 10 godina kad jednom par dana nije bilo neta pa sam vezao Serpikoa, Konverzejsn i DDA, Dir Hantera i Kumove sam gledao davno jos u srednjoj Dzon Kazale Edited July 26, 2022 by Plajvi 1
Jimmy Kowalski Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 29 minutes ago, MocaVukotic said: De palma je radio karlita upravo da popravi sva sranja koja je napravio sa skarfejsom Neko mudriji od mene je lepo definisao taj odnos: karlitov put je poslednji krug u monci za skarfejs. nuff said..
Jimmy Kowalski Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 (edited) Posto smo jubilarni 36. put krenuli sa podsecanjem na Pacinove uloge (iako jos nije umro, a kad ce ne znamo), vreme je i za jubilarno podsecanje na Praslinove minijature o velikom Alu: Шмира целу каријеру, он је Елизабет Баркли свог времена, само је његово време било мање лицемерно од њеног. Никакав глумац и апсолутни цар. Увек игра исту улогу: аутсајдер у крими миљеу кога догађаји из филма гурну у први план: нема везе да ли су то породичне размирице када је Мајкл Корлеоне, улазак кокаина у моду када је Тони или заљубљивање када је Френки (или беше Џони?). Цео његов филмски опус укључујући и промашаје је заправо потпуни тријумф тајп кастинга. Замерати њему шмиру и то што је увек исти би било као када би неко рекао да Пипо Инзаги није знао да игра фудбал јер не зна да шева, не уме да центрира, стално је у офсајду и даје два гола по утакмици. Пасје поподне: аутсајдер (хомосексуалац) у крими миљеу (пљачка банке)Серпико: аутсајдер (једини није корумпиран) у крими миљеу (полицајац). Глуварење: аутсајдер (у забавној инверзији у односу на Пасје поподне аутсајдером га чини што је хетеросексуалац, у крими миљеу (убиства). Чак и када глуми у неком Шекспиру, кастују га за Шајлока и опет је иста прича: аутсајдер (Јеврејин) у крими миљеу (зеленашење) Ђаво (ултимативни аутсајдер) у корумпираној адвокатској канцеларији (крими миље). У Гленгери Глен Росу "аутсајдер (добар продавац) у крими миљеу (међу криминално лошим продавцима) (prim.aut. Ovo za GGR je zapravo napisao Syme, Praslin aminovao, pa sam prikljucio minijaturama) . Edited July 26, 2022 by Jimmy Kowalski 1 1
morgana Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 gdje je praslin uopste, ja bih mijenjala al pacina za praslina 1
Ratamahatta Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 + Any Given Sunday isto porodicne razmirice i isto autsajder Taj film je ono... kanal, voleo bih da mogu nekog da tuzim da mi nadoknadi tih sat i kusur
Ratamahatta Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 (edited) Pa kad su mafijaski filmovi uvek bili do jaja Koga ce da bude briga kad u serijama krenu da umiru Fredi Princ Dzunior, Sara Misel Gelar i tako ti likovi Edited July 26, 2022 by Plajvi 1
Arkadija Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 https://rs.n1info.com/kultura/preminuo-glumac-branko-cvejic/ Ode Cveja. Ovo je nekih baš mnogo gadnih 30 sati za starije glumce. 1
Recommended Posts