Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

19 minutes ago, morgana said:

meni je dog day afternoon favorit

Odlican! Secam se pre jedno 10 godina kad jednom par dana nije bilo neta pa sam vezao Serpikoa, Konverzejsn i DDA, Dir Hantera i Kumove sam gledao davno jos u srednjoj

Dzon Kazale :ziga:

Edited by Plajvi
  • +1 1
29 minutes ago, MocaVukotic said:

De palma je radio karlita upravo da popravi sva sranja koja je napravio sa skarfejsom

Neko mudriji od mene je lepo definisao taj odnos: karlitov put je poslednji krug u monci za skarfejs.

nuff said..

Posto smo jubilarni 36. put krenuli sa podsecanjem na Pacinove uloge (iako jos nije umro, a kad ce ne znamo), vreme je i za jubilarno podsecanje na Praslinove minijature o velikom Alu:

Шмира целу каријеру, он је Елизабет Баркли свог времена, само је његово време било мање лицемерно од њеног. Никакав глумац и апсолутни цар.

Увек игра исту улогу: аутсајдер у крими миљеу кога догађаји из филма гурну у први план: нема везе да ли су то породичне размирице када је Мајкл Корлеоне, улазак кокаина у моду када је Тони или заљубљивање када је Френки (или беше Џони?). Цео његов филмски опус укључујући и промашаје је заправо потпуни тријумф тајп кастинга. Замерати њему шмиру и то што је увек исти би било као када би неко рекао да Пипо Инзаги није знао да игра фудбал јер не зна да шева, не уме да центрира, стално је у офсајду и даје два гола по утакмици.

Пасје поподне: аутсајдер (хомосексуалац) у крими миљеу (пљачка банке)Серпико: аутсајдер (једини није корумпиран) у крими миљеу (полицајац). Глуварење: аутсајдер (у забавној инверзији у односу на Пасје поподне аутсајдером га чини што је хетеросексуалац, у крими миљеу (убиства). Чак и када глуми у неком Шекспиру, кастују га за Шајлока и опет је иста прича: аутсајдер (Јеврејин) у крими миљеу (зеленашење) :)

Ђаво (ултимативни аутсајдер) у корумпираној адвокатској канцеларији (крими миље). У Гленгери Глен Росу "аутсајдер (добар продавац) у крими миљеу (међу криминално лошим продавцима) (prim.aut. Ovo za GGR je zapravo napisao Syme, Praslin aminovao, pa sam prikljucio minijaturama) .

Edited by Jimmy Kowalski
  • +1 1
  • Haha 1

+ Any Given Sunday isto porodicne razmirice i isto autsajder :laugh:

Taj film je ono... kanal, voleo bih da mogu nekog da tuzim da mi nadoknadi tih sat i kusur

Pa kad su mafijaski filmovi uvek bili do jaja

Koga ce da bude briga kad u serijama krenu da umiru Fredi Princ Dzunior, Sara Misel Gelar i tako ti likovi :D

Edited by Plajvi
  • +1 1