harper lee Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 4 hours ago, burekdzija said: Jedna od mojih omiljenih scena ikada. Good bye, Jonathan. 1 Link to comment
Profesionalac Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 ajd' ove ozbiljne uloge, ali on je bio faca i u trešu poput Las Vegasa. baš mu je legla ta rola harizmatične barabe. 4 Link to comment
Filozof manijak Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Jel to beše ona serija gde je glumio vlasnika kazina? 4 Link to comment
MocaVukotic Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 I meni je prvo u pamcenju dzo-na-tan... dzo-na-tan... zatim i kao santino, odlican kasting, odlicna uloga u verovatno najboljem filmu svih vremena. Jos neka odlicna uloga? Tesko da mogu da se setim, sve nesto osrednje, u najboljem slucaju ok. Nije ni to lose. Link to comment
ubibobi Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 1 hour ago, MocaVukotic said: I meni je prvo u pamcenju dzo-na-tan... dzo-na-tan... zatim i kao santino, odlican kasting, odlicna uloga u verovatno najboljem filmu svih vremena. Jos neka odlicna uloga? Tesko da mogu da se setim, sve nesto osrednje, u najboljem slucaju ok. Nije ni to lose. Mizeri je super film ali tu je Keti Bejts odvalila 7 Link to comment
Jean-Luc Picard Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Naravno da ima i boljih filmova u kojima je igrao, ali meni je nekako najdraži u klasičnom vesternu "Eldorado" gde glumi lika koji se zove Misisipi, nosi neki ultrasmešni šešir, ide okolo recitujući Edgara Alana Poa, sjajno barata noževima i puca iz neke skraćene sačmare . Ima jedna anegdota sa snimanja tog filma. Navodno su on i Džon Vejn igrali šah u nekoj pauzi. Kan ga je lagano matirao na šta ga je matori namćor i prznica optužio da vara. U tom momentu je on je još bio mladi glumac koji počinje da se probija dok je Duke bio živa legenda holivuda ali svejedno nije dao na sebe i svađa je ubrzo prerasla u tuču, morali su da ih razdvajaju. Navodno, posle više nisu razgovarali. Link to comment
Tsai Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Tony Sirico (paulie iz sopranosa) 4 Link to comment
Ratamahatta Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Gledao sam neke klipove s njim iz zadnjih 5 godina, nije delovao dobro... Star, izgubljen u vremenu i prostoru Kad su pravili podcast Kris i Bobi Bakala, jedino njega nisu zvali, verovatno nije bio u stanju. RIP Mozda i najlegendarniji lik iz serije Link to comment
*edited by mod Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Loša godina za mafijaše. RIP Link to comment
Recommended Posts