Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, MocaVukotic said:

Inspektor hari kalahan u decku koji obecava

• +1 2
Posted

kako mu se boduje lemanje bilje krstić, ne mogu da odlučim. :fantom:

Posted

Arsić je na samom početku 90-tih izvodio monodramu Tako je govorio Broz, ako se ne varam, često i u sklopu skupova stranke SNO (Mirko Jović, Stara Pazova...).

Sredinom 90-tih je bio u Novoj Demokratiji (Dušan Mihajlović).

Posle je bio u DSS, a potom je prešao u SNS, relativno brzo po njenom osnivanju.

Poznata je priča o maltretiranju prve supruge Biljane Krstić, a manje je poznato da je on novinare koji su o tome pisali tužio i dobio na sudu.

Producirao je prvu domaću interaktivnu (kriminalističku) TV seriju Šesto čulo u kojoj je igrao glavnu ulogu, a zanimljivo da je muziku za nju radila upravo Biljana Krstić.

Od nepomenutih filmskih uloga bih dodao Jociku u Bulajićevom Velikom transportu i neočekivanu pojavu u dosta dobrom hrvatskom (iz SFRJ perioda) filmu Sokol ga nije volio (u oba filma igrao je pripadnike romske manjine).

Posted

Meni je prva asocijacija na njega Lov u mutnom.

Glumi džudistu koji spašava prelepu Nedu od nekih dripaca,kasnije ga naravno ona smuva u svom stanu.Bio mi je idol.

Sestru mu glumi još lepša Nada Vojnović koja se dovatila  sa ocem Draže Petrovića  u jednom Renou 4

Sada sam pogledao film je iz 81. a  mislio sam da je sa kraja osamdesetih 

Posted

Jel to onaj što je glumio mladog Vuka Karadžića u seriji Vuk Karadžić? 

Posted

Tika, bas zbog toga s aBiljom nisam mogao da ga varim skorz, ali, oldican glumac, i jedan od najlepsih..Pejzazi u magli, o pokojniku sve najlepse, Igmanski mars i vec pomenuta minijatura u DKO

Posted (edited)
On 8.12.2020. at 19:28, renne said:

Bora Kandić

On je mučenik jako teško živeo, brat mi juče pomenu neku mučnu epizodu iz hipermarketa gde je radio fizičke poslove, a kojoj je lično prisustvovao. A izgleda je i bolovao od nečega... baš mi je sve to sa njim jako tužno.

Ja ga se, osim role mladog Vuka Karadžića, najviše sećam po epizodnoj ulozi u filmu Šećerna vodica, gde glumi jednog od trojice drugara Branke Djurić - Dečke sa ETF-a.

Neka mu je laka zemlja.

Edited by pt 2.0
Posted

Čitala sam kratku biografiju u vesti o njegovoj smrti, malo i guglala, zanimalo me gde je nestao posle serije Vuk.

11 godina bio član JDP-a, kraj 80tih, početak 90tih. I onda fast forward do neke 2015. gde se žali na Pink oko honorara za ulazak u Farmu (Parove, nešto od toga).

Ne mogu da povežem nikako Jdp i Farmu, prvo padne na pamet droga...

Posted

Posle Vuka Karadzica bio je Genije u seriji Dome, slatki dome..