Moonwalker Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 (edited) 3 minutes ago, SNARC said: Cini mi se da su se stariji dosta poistovecivali sa ovom njegovom ulogom..sto zbog jugonostalgije Ne znam da li je jugonostalgija, ja to vise gledam kao na nostalgiju za nekom normalnosti. Tata ga je trazio kao Izeta po netu (uz jos par srpskih i ex yu komedija) zadnjih meseci zivota. Stvarnost sa TV nije vise mogao da podnese. Edited November 22, 2020 by Moonwalker 2
nezvanova Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 meni pored sovagovica, vujisica, radmilovica, fehmiua... jedan od najomiljenijih. i naravno, film vec vidjeno je prva asocijacija na njegov glumacki opus, ali bio je dobar i u ocu, kiklopu, mirisu dunja, zaboravljenima... Pocivaj u miru! 2
renne Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 4 minutes ago, nezvanova said: meni pored sovagovica, vujisica, radmilovica, fehmiua... jedan od najomiljenijih. i naravno, film vec vidjeno je prva asocijacija na njegov glumacki opus, ali bio je dobar i u ocu, kiklopu, mirisu dunja, zaboravljenima... Pocivaj u miru! Miris dunja je neprevaziđen, kakva teška uloga, kako ju je izneo sa lakoćom 2
precog Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 vec vidjeno i meni prva asocijacija za mustafu, vrhunski glumac.
ToniAdams Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 +1 mnogo bolji glumac nego sto je to bio film. nedostajace.
Miljenko Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Upecatljiv lik. Vec vidjeno je i meni prva asocijacija.
Kampokei Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 I meni kao i vecini vas, Vec vidjeno prva asocijacija. Samo - nikada nisam odgledao film do kraja. Samo jednom kao klinac gledao do pred kraj, ali su neke scene medju vecim filmskim traumama iz detinjstva. Kao da ga sad vidim na ekranu. Glembajevi i Otac na sluzbenom putu, fantasticne uloge.
duda Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 RIP Mustafa Veliki glumac I meni već viđeno najupečatljivija njegova uloga. I sad se smrznem kad prizovem neke scene. Maestralno odigrano. Ali i sve ostalo što je radio, pa i fazlinović.
adam Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 sad nesto razmisljam... mnogima je vidim prva asocijacija na mustafu vec vidjeno. meni najupecatljiviji u ocu. a beskrajno mi je drag u amidzi. u tim ulogama mi je i human i ranjiv bas kako treba. zivotan do srzi. 2
vememah Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 (edited) ... Edited November 22, 2020 by vememah
pt 2.0 Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 sa strepnjom otvaram ovu temu, jer nemam više živaca za smrt sveta koji je bio moj i ljudi koje sam volela ili poštovala. mustafa nadarević je bio upečatljiv glumac, njegove uloge, i atmosfere koje su ostajale oko tih likova pamtiću dok sam živa. slava mu.
Nesh Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 6 hours ago, nezvanova said: meni pored sovagovica, vujisica, radmilovica, fehmiua... jedan od najomiljenijih. i naravno, film vec vidjeno je prva asocijacija na njegov glumacki opus, ali bio je dobar i u ocu, kiklopu, mirisu dunja, zaboravljenima... Pocivaj u miru! I meni je Vevc vidjeno prva asocijacija, I posebno ova minijatura. RIP!
April Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 meni pored sovagovica, vujisica, radmilovica, fehmiua... jedan od najomiljenijih. i naravno, film vec vidjeno je prva asocijacija na njegov glumacki opus, ali bio je dobar i u ocu, kiklopu, mirisu dunja, zaboravljenima... Pocivaj u miru! Nije se on voleo sa kamerom kao Bekim i Fabijan, nije vladao kadrom na taj način...ali mi je jako krivo što ga nisam gledao u Gaveli, kao ni komadi koje je režirao, posebno Let iznad kukavičijeg gnezda. Glembajevi su samo pokazali nama s ove strane da je teatar bio njegov domaći teren. Sent from fav toy 1
Recommended Posts