Milosh76 Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 (edited) Preminuo Ivan Bekjarev od korone Bekjarev se prošlog meseca zarazio korona virusom, a pre desetak dana pogoršalo mu se zdravstveno stanje. RIP Edited November 16, 2020 by Milosh76
burekdzija Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Kako sam se ja njega plasio posle Banjice, bez obzira na ulogu, bilo je dovoljno samo da ga vidim. rip
Cane Vukic Prebranac Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Није Стевица Курчубић тиква без корена! Почивај у миру.
MocaVukotic Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Najradije ga se secam iz filma bokseri idu u raj, jedna od prvih uloga. Solidan glumac.
ronin Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 11 hours ago, MocaVukotic said: Najradije ga se secam iz filma bokseri idu u raj, jedna od prvih uloga. Solidan glumac. Auh kakav film...Scenario Libera Markonija....
foto Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 lepo plivkao 90tih sa svojim festivalom monodrame u zemunu.
hefaca Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Svi zale glumca... Po pravilu jedan probije led... I dno... Sa Sekom Sabljic u srecnim ljudima najjaci...
Lancia Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 10 minutes ago, Indy said: Žao mi ga i k'o čoveka jer se ugušio boreći se za poslednju mrvu kiseonika. (A za ovo drugo, pa trebao bih da počnem cepajući postere praktično svih rock zvezda koje sam obožavao ceo život... mislim da nijedan tu nije omašio.) + milionce al nema sanse nijedan RIP da prodje bez palamudjenja,
Milosh76 Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 RIP treba da bude RIP i nista vise. Poneka scena iz filma, neki spot ili zivi snimak i to je to. Dok je bio ziv, trebalo je o tome pricati, kad je umro, pogotovo na ovaj nacin, prica o njegovom/bilo cijem "prljavom vesu" nema mnogo smisla. Ljudi ce ga se secati po Boljem zivotu i jos dosta dobrih uloga i u pozoristu i na tv, a ne da li je radio ovo ili ono van filmske i pozorisne scene. Sto kaze indy, ako cemo u sitna crevca, bukvalno svaki umetnik ima neki "prljav ves" o kome moze da se raspreda.
אַף אֶחָד Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 1 hour ago, Indy said: Žao mi ga i k'o čoveka jer se ugušio boreći se za poslednju mrvu kiseonika. (A za ovo drugo, pa trebao bih da počnem cepajući postere praktično svih rock zvezda koje sam obožavao ceo život... mislim da nijedan tu nije omašio.) S jedne strane ste u pravu, ok, gangbangujte me, nije neocekivano. S druge, nije se radilo o "jurenju klinki", vec o ozbiljnom maltretiranju Zaustavicu se tu.
Recommended Posts