Kampokei Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Zanimljivo je da su svi Pajtonovci, svi Bitlsi i skoro svi Stonsi (Jagger, Richards, Watts, Jones) rodjeni u tih sest godina Drugog svetskog rata. Neverovatne je stvari napravila ta generacija.
Tpojka Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 On 25.1.2020. at 13:04, ragasto said: Prosto genijalno.
MocaVukotic Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Umro je konacno i hollywood. Laka mu crna zemlja!
đorđe geprat Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 RIP čoveče. glumčina. i komedijaš - nasmejao me u onoj komediji gde je imitirao road runer.
Filozof manijak Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Mislio sam za njega da nikad neće umreti. RIP
colonelo Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 The Last Man Standing... Nedavno ga je neko (mislim na onoj sjajnoj fb stranici Gromade filmske) opisao kao najvećeg živog Amerikanca. I mislim da nije puno pogriješio... RIP
Jean-Luc Picard Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Nisam znao ko je umro, samo sam uskočio kad sam video novi post na RIP temi ( kao što obično uradim ). Krenem da čitam komentare od pozadi i pomislim da je umro Klint Istvud, ali svejedno, podjednaka veličina je otišla. RIP
MocaVukotic Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 51 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Klint Istvud, ali svejedno, podjednaka veličina je otišla. RIP Verujem da bi ti i sam klint reko "matori, ne preteruj"
Recommended Posts