Fakundo Sava Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Strašno. A nadao sam se bar još jednoj filmskoj ulozi za pamćenje
Caligula Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Prakticno je vec ozalismo pre metar dana negde dole na vocapu. Jako mi je zao. Gledamo je od kada je bila tinejdzerka. Sjajna zena. (Ne smem da gledam kioske i tabloide sutra. Ne umemo da cuvamo svoje zvezde u secanju onako kako dostojanstvo nalaze, neke kreature im jos za zivota to dostojanstvo planski i namerno uzimaju)
Zabalujev Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Bmtiživot. Divna osoba koju sam imao prilike da upoznam. Nije bilo baš skoro, doduše...
Jimmy Kowalski Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 47 minutes ago, mustang said: neka. Htela je odavno da ode...ostvarilo joj se. rip ostavila je lep trag za sobom na filmu. Pamticu je po osmehu Da, tako je delovalo. Kada je bila kod Ivanovica pre 2 godine, pa pustili snimke iz njenih filmova, sva se ubedacila kad je videla ko je sve umro od kolega i u fazonu jedva ceka da i ona ode. A opet, sad nedavno pre mozda mesec dana bila u Medju nama i pricala kako se raduje putu u Indiju sa joga instruktorom. Pomislio sam mozda je pronasla volju za zivotom, ali ipak ne.. A jeste lep trag ostavila. Da su se neke stvari poklopile i ona bila malo hrabrija, mogla je i finu medjunarodnu karijeru da napravi. Ali dobro, bila je srecnija da ovde snima i to je ok..
Frank Pembleton Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Pričam sad sa ženom koja je radila par filmova sa njom i osnovno je bilo:Među milion zvezda, zvezdica ona je bila retko "normalno stvorenje"...I na sve komplimente kako izgleda večito mlada, samo je odmahivala rukom...Ispravi se Delfina! ... Shiit has hit the fan...
villiem Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Rip Postoje ljudi koje zelis da poznajes, ona je od tih
April Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 o jebemti, nije je trebalo pustiti da zivi sama, ali ko da se time baviOvo.Nigde nikog.Sent from fav toy
Recommended Posts