Frank Pembleton Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 rip majstoru kako je Kalabica odigrao auuu, ni Bata ni Gidra koji su bili planirani ne bi bolje bila je bese i prica da su se oficiri bunili sto je tako prikazan i da su hteli da menjaju Pavicu scenarioKako sam ja popizdeo kad je neki mladac pomešao onog debila Lepomira "vučićevog pilota" sa njim...Kao "evo ga ovaj što je glumio Kalabića" Dreknuo sam:Alo bre dečko jesi normalan!RIP... Shiit has hit the fan...
napadaj Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Rankić o tome zašto nikada nije dobijao nagrade: "Gledajte, oni su davali nagrade onima koji su igrali Josipa Broza Tita, svako ko je zavrnuo kao svaki drugi frajer koji zna da govori kao Tito, on je dobio nagrade. To su bili idioti. Veličanje nekog vanzemaljca, ali ko god da je igrao Tita je dobijao nagradu. Nikada nisam želeo da igram takve nakaze i ne bi mi imponovalo da ih igram, ni sada ni nikada". Neka počiva u miru.
kud u maglu Simoviću Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 5 hours ago, napadaj said: "Gledajte, oni su davali nagrade onima koji su igrali Josipa Broza Tita, svako ko je zavrnuo kao svaki drugi frajer koji zna da govori kao Tito, on je dobio nagrade. To su bili idioti. Veličanje nekog vanzemaljca, ali ko god da je igrao Tita je dobijao nagradu. Nikada nisam želeo da igram takve nakaze i ne bi mi imponovalo da ih igram, ni sada ni nikada". neke stvari o pokojniku je bolje prećutati
Time Crisis Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Više TV nego film, ali svejedno RIP, legenda.
Pantelija jr Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 RiP Bellamy... jedan od heroja djetinjstva
Frank Pembleton Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 EhhhRIP... ... Shiit has hit the fan...
zorglub Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 RIP Belami... sad čitam, od 2003. je skrajnut sa BBCja zbog nepopularnih izjava o globalnom zagrevanju.
mustang Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 rip mr. aiello u cemu god da sam ga videla, uvek mi je bio prvo sal pa ostali karakteri
Recommended Posts