Timmy Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Samo 72 godine. Jbte, pa on 15 godina izgledao matoro. Mislio sam da je imao bar 80.
ragasto Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 (edited) Neka počiva u miru. (Više je ličio na Karađorđa od Karađorđa) Edited January 2, 2019 by ragasto
Kampokei Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 19 minutes ago, ragasto said: (Više je ličio na Karađorđa od Karađorđa) Meni je Karadjordje = Marko Nikolic. Kad zamislim Karadjordja uvek ima Gigin lik. Jako tuzno. Neki dan gledam Zigosani u reketu, a u istoj sceni on i Predrag Ejdus.
ragasto Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 9 minutes ago, Kampokei said: Meni je Karadjordje = Marko Nikolic. Kad zamislim Karadjordja uvek ima Gigin lik. Jako tuzno. Neki dan gledam Zigosani u reketu, a u istoj sceni on i Predrag Ejdus. Ma da, bukvalno je oživeo lik. Ne gledam Žigosane pa ne znam kakav je bio tu...eto, Timmy kaže da je dobra uloga. Nije mi se svidelo što je u Senkama igrao senilnog dedicu.
Jumanji Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Obelezio moju mladoast, kroz pozoriste pogotovu, naravno film. U Zigosanima ta ekipa on, Ejdus i Diklic je mozda i najsvetlija tacka u seriji.A vidi se da je bio bolestan, nikada nije skrivao da je mnogo ranije i pio. Jbg.Imam u malom mozgu negde da je bio ozenjen sa nekadasnjom kosarkasicom Zvezde, kojom?
keitel Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 7 hours ago, porucnik vasic said: Велики господин. Вечнаја памјат! Nekako mi ta odrednica ne ide uz njega, pogotovo jer znam da je najveći dio vremena provodio uz piće i kocku u društvu nekog polusvijeta. Ali tim prije za ono što je dočarao na platnu, svaka čast.
Recommended Posts