January 2, 20196 yr Samo 72 godine. Jbte, pa on 15 godina izgledao matoro. Mislio sam da je imao bar 80.
January 2, 20196 yr Neka počiva u miru. (Više je ličio na Karađorđa od Karađorđa) Edited January 2, 20196 yr by ragasto
January 2, 20196 yr 19 minutes ago, ragasto said: (Više je ličio na Karađorđa od Karađorđa) Meni je Karadjordje = Marko Nikolic. Kad zamislim Karadjordja uvek ima Gigin lik. Jako tuzno. Neki dan gledam Zigosani u reketu, a u istoj sceni on i Predrag Ejdus.
January 2, 20196 yr 9 minutes ago, Kampokei said: Meni je Karadjordje = Marko Nikolic. Kad zamislim Karadjordja uvek ima Gigin lik. Jako tuzno. Neki dan gledam Zigosani u reketu, a u istoj sceni on i Predrag Ejdus. Ma da, bukvalno je oživeo lik. Ne gledam Žigosane pa ne znam kakav je bio tu...eto, Timmy kaže da je dobra uloga. Nije mi se svidelo što je u Senkama igrao senilnog dedicu.
January 3, 20196 yr Obelezio moju mladoast, kroz pozoriste pogotovu, naravno film. U Zigosanima ta ekipa on, Ejdus i Diklic je mozda i najsvetlija tacka u seriji.A vidi se da je bio bolestan, nikada nije skrivao da je mnogo ranije i pio. Jbg.Imam u malom mozgu negde da je bio ozenjen sa nekadasnjom kosarkasicom Zvezde, kojom?
January 3, 20196 yr 7 hours ago, porucnik vasic said: Велики господин. Вечнаја памјат! Nekako mi ta odrednica ne ide uz njega, pogotovo jer znam da je najveći dio vremena provodio uz piće i kocku u društvu nekog polusvijeta. Ali tim prije za ono što je dočarao na platnu, svaka čast.