July 23, 20177 yr koliko reditelja moze da se pohvali da je stvorilo sopstveni (pod)zanr? ovo je veliki gubitak, romero je bio jedini koji je u horor konstantno ubacivao socijalnu kritiku, posebno onu na racun rasizma, konzumerizma i kapitalizma. bila bi fora da se vrati kao brzi zombi. Koliko je meni drag drugi deo - Dawn of the Dead - kakva genijalna kritika konzumerizma kroz prizmu hedonizma u supermarketu. Prvi deo je naravno zacetnik svega, ali ovoga se uvek setim do detalja, svakog kadra, svega
July 23, 20177 yr Mislim da je zaslužio: Preminuo Aleksandar D. Kostić http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=07&dd=23&nav_id=1285668 ....shit has hit the fan...
July 24, 20177 yr Velika r'n'r prevara? ....shit has hit the fan... za mene najbolja emisija na radiju ikada. pocivaj u miru kosta, neizmerno mi je zao.
July 24, 20177 yr Slava ti prijatelju! Jako tuzna vest, moj i njegov otac su zajedno radili i bili prijatelji celog zivota. RIP
July 24, 20177 yr Velika r'n'r prevara? ....shit has hit the fan... imali su oni kasnije još jednu emisiju zajedno, mislim 10-12, ali davno beše.