May 23, 20177 yr realno, najbolje je njemu čučnula uloga, ali generalno je bio potcenjen komičar. svetac.
May 23, 20177 yr RIP I meni omiljeni Bond. U serijama The Saint i The Persuaders je patentirao taj tip uloge, tako da se snasao ko riba u vodi. Dobri su mu i avanturisticki i ratni filmovi sto je snimao tokom 70-ih (Gold, Shout at the Devil, The Wild Geese, Escape to Athena, The Sea Wolves...). Najbolja uloga u The Man who Haunted Himself..
May 23, 20177 yr I meni omiljeni Bond. +1 mimo delova fransize u kojima glumi danijel krejg, bondovi su mahom polukarikaturalni likovi, a mur je bio car da iznese takvu ulogu.
May 23, 20177 yr Hvala velikom majstoru za nezaboravne trenutke zabave i onoliko lucidnih momenata kojima je oplemenio sve svoje uloge. Bedak.
May 23, 20177 yr Simpa lik generalno. Kad god sam ga gledao uvek sam sticao utisak coveka kojem je sekira upala u med i super se zabavlja.
May 24, 20177 yr Hvala velikom majstoru za nezaboravne trenutke zabave i onoliko lucidnih momenata kojima je oplemenio sve svoje uloge. Bedak. +1 kapirao sam da ce ziveti makar 189 godina.
May 24, 20177 yr Sinoc sam za dusu sabio jednu ljutu i pogledao the cannonball run. nisam hteo bonda, jos mi je suvise sveze.
May 24, 20177 yr http://www.indiewire.com/2017/05/lisa-spoonauer-dead-clerks-actress-kevin-smith-emotional-tribute-1201831255/