Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted

Nije to pitanje ideologije ko je levičar, a ko desničar, pa je sad to problem. U pitanju su organizacije (SPS, JUL) koje su direktno odgovorne za sjebavanje generacija ove zemlje, za likvidacije ili indirektno smrt hiljada ljudi, o pljački i sličnom ne treba mnogo da se tupi.

Kažeš, nije imao materijalnu korist, pa to je još gore, znači da je tu bio srcem. Čuj, glumac i reditelj, pa i drugi su radili svoje poslove profesionalno, pa nekako ne završiše kao perjanice govnara.

E sad, zajebu se ljudi, sam bob zna koliko se svako od nas puta zajebao u životu, ali mi nije trebalo 10+ godina da skapiram da sam se negde zajebao. Šta smo još imali, pismo... Jbg, i Gospodin™ Legija je u to vreme ukapirao da je gotova igranka

Elem, having said that, niti se radujem, niti tugujem, još jedan život samleven u kloaki.

naravno

zaista treba biti ozbiljno poremecen pa "angazovanje" u julu tih godina gledati na taj nacin

Kako iskusno ovi sto 'rane govnima cute o Cedi, prekaljenom opozicionaru sto cuci pred Vucicevim rajskim vratima. To ne pamte, a i zasto bi. Pamte samo kako su bili ubogi studenti sa pocepanim starkama na kome su zle Mande i ostali julovci pomahnitalo gazili njihovu svetu buducnost, koja samo njima pripada. Razni KUMS-i bojim se da ste se pogubili u toj magli...

jebao te ceda

najpre sam mislio da se zajebavas

Posted

ceka se desko da umre,da se ozali kako dolikuje

jes da je bio kolega clan jula kao vulin al ne mari

bio je 1 talent

Posted

Sta vam je bre, pa svadjati se oko politike i uzimati glumce i muzikante za ozbiljno u bilo cemu osim glume i muzike nije rabota za odrasle ljude.

Posted

uzimati glumce i muzikante za ozbiljno u bilo cemu osim glume i muzike nije rabota za odrasle ljude.

+ milion.

Posted

Političko opredeljenje nije isto što i političko činjenje

Posted (edited)

Dakle, da rezimiramo: Manda je direktno odgovoran za hiljade pobijenih i milion proteranih u ex SFRJ.

Logika dostojna 1 Aristotela.

cekaj, nije tacno da je, sasvim verovatno iz koristi, a ne iz ideologije, buduci da nije bio retardiran, bio clan udruzenja koje je direktno krivo za sve navedeno?

pricam u svoje ime, pre svega zato sto sam na neki nacin ovu ogavnu pricu nesvesno zapoceo.

to clanstvo mi je ipak manje bitno, bitniji mi je momenat prolaska kolima kroz masu, koji jeste rezultovao odredjenim brojem lakse povredjenih, a mogao je da ima mnogo gori epilog, te kako se ta akcija na forumu relativizuje, od strane ocigledno relativno normalnih ljudi.

to jeste nesto sto se bez ikakve grize savesti sme pomenuti u svakom momentu, bezobzira da li je ta osoba preminula.

svakako mi je zao cetvoro dece koje je ostavio.

na kraju, i njega.

a teza da se o umetnicima treba suditi samo na osnovu njihovih dela je nesto najgluplje sto sam u zivotu procitao.

to mozda umetnicima koji su samo na sceni uletali u kolonu i bili clanovi najgore organizacije u istoriji novije srbije samo na filmu.

ako neko sve ovo smatra pukim mazanjem govnima, iskreno, zabole me.

svakako ne pisem na forumu da bi me ljudi gotivili.

Edited by ToniAdams
Posted (edited)

@ dragance

pa jebo te, ocito da materijalna korist nije. niti je dobio drzavnu ustanovu na rukovodjenje, niti je dobio priliku da producira drzavne projekte, nista. zasto je bio sa jul-om? bio je glup, otac mu je bio vojno lice, naivno je verovao u mirine bajke, autenticno je kvaran... sve su to opcije. ocito da, sta god da je razlog, njegov julovski angazman nije nikom naneo nikakvu posebnu stetu i ocito je besmisleno o tome nagvazdati 2 dana nakon sto se covek preselio na ahiret.

meni je on bio nebitan glumac, bio sam premator za njegove decije emisije, a epizode u brojnim filmovima su su bile sve na isti kalup. izuzetak je bajiceva sapunica - gledao sam nekoliko epizoda i mislim da je vrlo verno docarao tipicnog muskarca iz tog kraja. majka mi je iz komsiluka, pa poznajem taj pomoravski mentalitet. svejedno, mucno mi je ovo plusjednovanje na "necu mu zaboraviti", kad znam koliko se ovde vecih i zlikovackijih budala uneredilo u nase zivote. ako i ovakve, sustinski nebitne likove toliko mrzimo, sta nam realno ostaje od zivota?

Edited by ikar
Posted

Ok, preterao sam i izvinjavam se svima koji su se našli pogodjeni ili razočarani mojim pristupom.

@ikar, u pravu si.

Posted

@ dragance

pa jebo te, ocito da materijalna korist nije. niti je dobio drzavnu ustanovu na rukovodjenje, niti je dobio priliku da producira drzavne projekte, nista. zasto je bio sa jul-om? bio je glup, otac mu je bio vojno lice, naivno je verovao u mirine bajke, autenticno je kvaran... sve su to opcije. ocito da, sta god da je razlog, njegov julovski angazman nije nikom naneo nikakvu posebnu stetu i ocito je besmisleno o tome nagvazdati 2 dana nakon sto se covek preselio na ahiret.

meni je on bio nebitan glumac, bio sam premator za njegove decije emisije, a epizode u brojnim filmovima su su bile sve na isti kalup. izuzetak je bajiceva sapunica - gledao sam nekoliko epizoda i mislim da je vrlo verno docarao tipicnog muskarca iz tog kraja. majka mi je iz komsiluka, pa poznajem taj pomoravski mentalitet. svejedno, mucno mi je ovo plusjednovanje na "necu mu zaboraviti", kad znam koliko se ovde vecih i zlikovackijih budala uneredilo u nase zivote. ako i ovakve, sustinski nebitne likove toliko mrzimo, sta nam realno ostaje od zivota?

+1

Neću ti ovo zaboraviti

Posted

bitniji mi je momenat prolaska kolima kroz masu, koji jeste rezultovao odredjenim brojem lakse povredjenih, a mogao je da ima mnogo gori epilog, te kako se ta akcija na forumu relativizuje, od strane ocigledno relativno normalnih ljudi.

to jeste nesto sto se bez ikakve grize savesti sme pomenuti u svakom momentu, bezobzira da li je ta osoba preminula.

+1000

Posted

dajte neki anti-rip topik, a ovaj da sluzi samo onome cemu je prvobitno namenjen.

Posted

@ dragance

+ beskonacno

Posted

e onda može i poseban topik za vinija i tonija da hejtuju got :fantom:

Posted

Shvatio, praštajte mi sebičnost i tvrdoglavost.

Posted

e onda može i poseban topik za vinija i tonija da hejtuju got :fantom:

il jedan jedinstven topik de se o svim sranjima sveta pise samo pozitivno :)