zakintos Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Dajte malo stila gospodo. Ne, nisam pristalica: o pokojniku sve najlepse. Misa Radivojevic je to prikazao metaforicki u filmu "Budjenje iz mrtvih" kroz ulogu Svetozara Cvetkovica, kada se iskenja na nadgrobnoj ploci i kada izjavljuje saucesce kurcem ali to cini najblizima a ne na neistomisljenike... Ovako: "Bio je djubre al' odlican glumac trte mrte ovo ono". Ipak smo na topiku; kultura-R.I.P Hocu da kazem, kada govorite tako o Mandi, da l'govorite o sebi?
Miralem Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 sta lupetas bre? biti julovac nije politicko opredeljenje, niti julovci spadaju u neistomisljenike. oni su clanovi zlocinackog udruzenja u koje su dobrovoljno stupili zarad privilegija. bas me zabole da pricam najbolje o takvima.
Hella Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Hocu da kazem, kada govorite tako o Mandi, da l'govorite o sebi? e onda je i hitler bio odličan vojskovođa prc šta je šta ste obesili noseve pa ko vam kriv što se ranije niste setili kako da pobedite na internetu možete se razići
ToniAdams Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 (edited) Dobro Toni u redu je shvatili smo da si bio protiv Slobe i Mire ne kapiram cemu ovaj komentar, jese samo salis ili si zbilja idiot? kakve veze ima moja opredeljenost sa prolaskom kolima kroz masu? smeta mi relativizacija. jebote, nije gazenje vec samo prolazenje kroz masu jer je pijan i zuri na predstavu i psuju mu slobu. Edited June 16, 2016 by ToniAdams
ToniAdams Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 jebiga, ako kojim cudom nadzivim lecica, tek onda ima da gadim po rip topiku
Miralem Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 pristupiti julu znaci potpisati pakt sa djavolom. a ko potpise pakt sa djavolom ne dobija rip, vrlo jednostavno.
copkillah Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 e onda je i hitler bio odličan vojskovođa prc Hitler je bio očajan vojskovođa
Bujodrag Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Hitler je bio očajan vojskovođa On nije ni bio vojskovodja. Možda strateg ali pre svega političar i vodja.
Bujodrag Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Oh, da, sveobjašnjavalački onelineri. I ja ih volim.
Recommended Posts