Giggsy Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Ne znam zaista nista o ovome o cemu ste pricali, ne zato sto ne zelim, vec zaista ne znam. Pamticu ga po onim bajkama sto na 3K, sto na srednjoj strani Mikijevog zabavnika pre jedno 25 godina, kada je stajala njegova slika i onda bi usledio tekst... Samo zbog toga... Pocivaj u miru :(
Miralem Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 e, kao, ne mora bas svako da se ripuje. ako se bati da oprostiti clanstvo sps-a, to ne vazi i za julovce. zajebi. mrs. mada ok, ne valja generalizovati, mozda je morao da prehrani zenu i decu :(
Bujodrag Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Ja ću ga pamtiti po Dva sata kvalitetnog programa. RIP
Tsai Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 (edited) Ja sam taj film uvek shvatao kao antiratni, mislim da je i na forumu bilo više rasprava o tome. taj film je ono sto je beogradski sindikat u muzici. maligno tkivo koje daje legitimitet nacionalizmu i nasilju, ma kolko god uvijeno u slatku oblandu bilo. idealna prilika za razne bokane da ga silje na neku pravdu Edited June 15, 2016 by Tsai
Miralem Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 treba se setiti i kada je sniman. tesko da bi nesto antiratnije tada proslo.
francuski sobar Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Nisam bio prisutan kod tog uletanja al sećam se da sam delom saosetio tada sa njim i pomislio kako je zajebano ali i kul biti s one strne sad kad svi koje znam i koji nešto znače šetaju. Mislim i da sam sanjao sebe jednom za volanom u tim kolima kako razgrćem sebe u gomili besne rulje
Miralem Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 jadni julovci, sta su sve 90ih morali da istrpe. junaci!
precog Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 treba se setiti i kada je sniman. tesko da bi nesto antiratnije tada proslo.A lozis se na lepa sela, a?
April Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Informer sriče: Au, jbt. Sve u ovoj zemlji može biti pod navodnicima, sem ETF-a.
J-♣ Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Da dodam u vezi tog incidenta:Dan ili dva kasnije je sam kontaktirao radio index i dao izjavu (koja je emitovana sa njegovim glasom) u kojoj nije negirao incident, tvrdio je da nikog nije kolima povredio, a da je pokušao da prođe kroz masu jer se žurio na predstavu ili na probu (ne sećam se baš detalja, rekao je da mu je pozorište bila destinacija).Ne znam da li je izmislio razloge što se "zaleteo" kolima u povorku ljudi, kao i to da nikog nije povredio, ali je bar priznao i na kraju se izvinio svim ljudima koji su bili u protesnoj šetnji.Nije da ga sad nešto branim, ali pamtim da to što se izvinio je prilično stišalo prozivke, a novi incidentni događaji vezani za režim i protest su taj događaj potisnuli.Pre ~20 godina nije bila retkost da javna ličnost (van politike) prizna brljotinu - danas je to u domenu fantastike.
ToniAdams Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 pokusao da prodje kolima kroz masu jer je zurio u pozoriste. deluje kulturiska, fakat.
Milogled Bluff Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Za kim kolege placu na sceni (za vreme druge predstave u drugom pozoristu) mora biti OK lik, pa makar nekada imao sumnjiva politicka opredeljenja. RIP
ultra plasticni Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Dobro Toni u redu je shvatili smo da si bio protiv Slobe i Mire
Recommended Posts