Arkadija Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Ode Bata. :( Kao klinki mi je uvek bio partizan, koji nosi najveći mitraljez. Počela sam da ga gotivim tek kada sam gledala Moj tata na određeno vreme.
Frank Pembleton Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Uhhh, Odmorio se. Ajde pa sad gore sa drugarima piči karte... ....shit has hit the fan...
James Marshall Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Stvar je pristojnosti konstatovati ovako veliki gubitak. Neka počiva u miru.
koksy Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 jebemti godinu posranu, uffffff! nekako mi se ipak čini da nema to veze s konkretnom godinom, ovako ima da bude i naredne, i one tamo posle nje... prosto ulazimo u životno doba kad malo-malo pa moraš da ideš na neku sa'ranu jer si poznavao čoveka.
stajebrebilo Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Valtere, odmori se. Slučajno poslato preko Tapatoka
Muwan Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Imao se rašta roditi. Ono što nam je ostavio u arhivi je veće od bilo kog bedaka.
Dimitrije Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Slabije ga pamte po ulozi prvog jugo-Dzeims Bonda, u fimu "Moja luda glava". Spica za film o Bati tata-mati, velikom lafu i otrovu za sve mackice, peva Nada Knezevic http://www.youtube.com/watch?v=PIc-tGreVj8
Recommended Posts