ordi Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 stvarno, hella, ovo ni osnovcu koji se loži da je neviđeno kul ne bi bilo smešno obuzdaj se ako već nemaš šta pametno da kažeš.
Hella Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 stvarno, hella, ovo ni osnovcu koji se loži da je neviđeno kul ne bi bilo smešno ej nemoj da vam ja smetam samo me je zanimalo čime je zadužio filmsku umetnost i sad mi je jasno
ubibobi Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 ej nemoj da vam ja smetam samo me je zanimalo čime je zadužio filmsku umetnost i sad mi je jasno Ma boli te uvo,otvori poseban topik i obradi temu o tome
ultra plasticni Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Poslednji pozdrav najvecem domacem glumcu svih vremena
SNARC Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Ogroman deo zemlje u kojoj sam rodjen je resio da se pozdravi sa nama nikakvima. Druze Zivojinovicu, kapa dole i naklon do poda . Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
colonelo Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Uf, kakva godina :( S obzirom na to u kakvom je stanju bio u poslednje vrijeme, možda je i bolje da se dalje ne pati. RIP
freakns Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 (edited) jebemti godinu posranu, uffffff! i nije uvek igrao partizane... RIP :( EDIT: sada kada razmislim jbt, pa on je poslednji odatle ostao :( Pavle Vujisic, Ena Begovic, Bata Stojkovic, Olivera Markovic, Dragan Nikolic i evo sada i Bata Zivojinovic Edited May 23, 2016 by freakns
Recommended Posts