March 26, 20169 yr stvarno, hella, ovo ni osnovcu koji se loži da je neviđeno kul ne bi bilo smešno obuzdaj se ako već nemaš šta pametno da kažeš.
March 27, 20169 yr stvarno, hella, ovo ni osnovcu koji se loži da je neviđeno kul ne bi bilo smešno ej nemoj da vam ja smetam samo me je zanimalo čime je zadužio filmsku umetnost i sad mi je jasno
March 27, 20169 yr ej nemoj da vam ja smetam samo me je zanimalo čime je zadužio filmsku umetnost i sad mi je jasno Ma boli te uvo,otvori poseban topik i obradi temu o tome
May 23, 20168 yr Ogroman deo zemlje u kojoj sam rodjen je resio da se pozdravi sa nama nikakvima. Druze Zivojinovicu, kapa dole i naklon do poda . Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
May 23, 20168 yr Uf, kakva godina :( S obzirom na to u kakvom je stanju bio u poslednje vrijeme, možda je i bolje da se dalje ne pati. RIP
May 23, 20168 yr jebemti godinu posranu, uffffff! i nije uvek igrao partizane... RIP :( EDIT: sada kada razmislim jbt, pa on je poslednji odatle ostao :( Pavle Vujisic, Ena Begovic, Bata Stojkovic, Olivera Markovic, Dragan Nikolic i evo sada i Bata Zivojinovic Edited May 23, 20168 yr by freakns