Jump to content

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Replies 5.6k
  • Views 725.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• le petit nicolas
    le petit nicolas

u jdp su siparice i zanesene studentkinje drustvenih fakulteta bile podeljene na leka tim i laus tim. kao nekada bitlsi i stonsi.  prva pol. 1980-ih, pre svega.   bio je sve sto javnost zna,

• zvanična fb strana  

• MocaVukotic
    MocaVukotic

Covek je igrao sve podjednako dobro, pozitivac, negativac, doktor, vojnik, advokat, krimos, pandur, predsednik, sta god mu das to pokida. Kad igra pozitivca, osecas se udobno i sigurno, jer takav lik

Posted Images

Momo Pićurić sad

Meni baš drag glumac, sa dosta upečatljivih epizodnih uloga...

12 minutes ago, FPLS said:

Meni baš drag glumac, sa dosta upečatljivih epizodnih uloga...

Ja sam ga primetio tek kroz ovih zadnjih 5,6 godina.

Imao je upecatljivo opasnu filmsku facu.

• 2 weeks later...
  • Popular Post

Lalo Schifrin the Grammy-winning composer of “Mission: Impossible” and film scores including “Cool Hand Luke,” “Dirty Harry” and “Bullitt,” died Thursday of complications from pneumonia. He was 93.

Ovo može i na muziku ali:

žiža stojanović

rip

Ode Andjelka kod Prleta.sad

• Popular Post

Reservoir Dogs actor Michael Madsen dies at 67

Hollywood actor Michael Madsen died in his California home on Thursday morning, US media reported. He was 67.

He was found unresponsive by authorities responding to a 911 call at his Malibu home and pronounced dead at 08:25 local time (BST), according to The Hollywood Reporter.

He is believed to have died of cardiac arrest, according to a representative.

Madsen was a prolific actor, best known for his roles in Quentin Tarantino movies Reservoir Dogs, Kill Bill: Vol. 2, The Hateful Eight and Once Upon a Time in Hollywood.

Auh, jbt, ode Madsen. RIP

Jedan od omiljenih iz Tarantinove ekipe glumaca.

edit: Inace, iako mu je Quentin iza kamere porucivao da odbaci uvo cim isece (sto je bilo predvidjeno u scenariju), Madsenu ludaku bilo zabavno da napravi stos da prica u odseceno uvo. D Kad je lik psihopata, da bude all the way..

Edited by Jimmy Kowalski

A u pičku materinu... Faca

Baš sam juče/prekjuče gledao Telma i Luiz na TV, baš je bio baja, mangup.

RIP

I u Donnie Brasco isto. Jedna od njegovih najboljih rola

Kakav crn dan, šta je ovo cry