Ras Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 @ostaliRadiohead ne volim zato što je Kid A album prevaranata i zato što je Amnesiac album prevaranata (da ne bude zabune, ne nazivam vas prevarantima, već one koji su te albume načinili, dakle bend).Ti su albumi za mene lišeni svakog sadržaja i stara kategorije muzičke onanije - za opširnije upoznavanje sa materijom videti pod Pink Floyd.Ostalo me zaista mrzi da dalje obrazlažem. I dalje ste isključivo navijački raspoloženi, a ja navijam za drugi klub.
Ulis Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ha, ha, impulsivno emocionalno, van kontrole izjava.a imam neki osecaj da te thom podseca na iana, taj ekstatic experience koji se otima kontroli.hej Pojz, biće da je tvoj komentar "van kontrole"...no hard feelings. Znam da voliš Radiohead i znam da misliš da suoni nešto najkvalitetnije u poslednjih 10-15 godina....Thom nije, ne želi i ne može biti Ian, niti je to potrebno
fancy claps Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 hej Pojz, biće da je tvoj komentar "van kontrole"...no hard feelings. Znam da voliš Radiohead i znam da misliš da suoni nešto najkvalitetnije u poslednjih 10-15 godina....Thom nije, ne želi i ne može biti Ian, niti je to potrebnoto!niti "ekstatic experience" moze da se "otima kontroli"a, ovaj, koja vam je omiljena b-strana?
Idioteque Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 I dalje ste isključivo navijački raspoloženi, a ja navijam za drugi klub.Jel samo meni nešto nelogično u ovoj formulaciji?
Ulis Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Jel samo meni nešto nelogično u ovoj formulaciji?Nije, ali pustimo to....
fancy claps Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Jel samo meni nešto nelogično u ovoj formulaciji?paaa ako klubovi igraju u istoj ligi... da, onda jeste nelogicna.
ToniAdams Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 (edited) Radiohead ne volim zato što je Kid A album prevaranata i zato što je Amnesiac album prevaranatadabome da jesu, al prva 3 rulaju.edit: dugama se vracaju na pravi put, reko bih Edited May 19, 2009 by ToniAdams
henrik larsson Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Kid A je možda prevarantski album, ali ja sam vrlo zadovoljan načinom na koji su me prevarili.
PussyGalore Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 @ostaliRadiohead ne volim zato što je Kid A album prevaranata i zato što je Amnesiac album prevaranata (da ne bude zabune, ne nazivam vas prevarantima, već one koji su te albume načinili, dakle bend).Ti su albumi za mene lišeni svakog sadržaja i stara kategorije muzičke onanije - za opširnije upoznavanje sa materijom videti pod Pink Floyd.Ostalo me zaista mrzi da dalje obrazlažem. I dalje ste isključivo navijački raspoloženi, a ja navijam za drugi klub.probaj da ih dajdzestujes kao post-modernisticki eho pink floydahej Pojz, biće da je tvoj komentar "van kontrole"...no hard feelings. Znam da voliš Radiohead i znam da misliš da suoni nešto najkvalitetnije u poslednjih 10-15 godina....Thom nije, ne želi i ne može biti Ian, niti je to potrebnoma slazem se, i da hocu nemam neku alternativnu grupu za uporedjivanje ,a sigurno ih ne mogu uporediti sa U2, iako nisu vise my cup of tea, odavno, ipak jesu najveca grupa, ali druge kategorije , giganti ma koliko se batrgali da im obesmislimo i oduzmemo vrednost najvece grupe vec dugo.muzika je uvek prevara za nagluhe koje nagluhe, u kom smislu? otkad ti prihvatas postmodernizam zacinjen modernim dadaizmom? jedino mi nije jasna ta koleracija i nesklad sa tekstovima, a vidim ti ne reagujes na to.dobri su,iako im svaki album lici na prethodni, srecom ti prethodni su bili dobri.
Takeshi Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Meni su Radiohead oduvek bili zanimljivi, pratio sam ih kroz razne delove karijere, ali ne bas nesto posebno ... a onda sam ih pre par godina video uzivo na Szigetu... i odlepio -_- Tada krece preslusavanje starijih albuma, i ponovno otkrivanje. Za neke stvari valjda treba i odgovarajuci trenutak.I za razliku od vecine, poslednja dva albuma su mi najbolja, ili sam ih barem najvise slusao. Nakon sto su "zatvorili" devedesete sa "OK Computer" i eksperimentisanja na "Amnesiacu" i "Kid A" (odlicni albumi, ali je par pesama potpuno neslusljivo), sada su u najzrelijoj fazi. I da, Jonny Greenwood je genije! (za Thoma se odavno zna ^_^ )
Ulis Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 exit music (for a film)there thereoptimisticAirbagThe Nathional AnthemI might be wrongStreet spiritNema kod njih Pink Floyda - (Waters/Gilmour faza) ...možda eho SidBaretovske genijalštine
Sludge Factory Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 I da, Jonny Greenwood je genije!Apsolutno! Dokazano i sjajnim soundtrack-om za There Will Be Blood!
Recommended Posts