Lancia Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 9 minutes ago, teacher said: svi su smarači u pravu je Hellonja, mada ja te pesme u zivotu ne bih povezao (mislim na Hollies i Radiohead)
Takeshi Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 i kao niko nije prepoznao dok su snimali. sve je to maslo pr genijalaca, nabijaca klikova i ostale bagre.
Friend Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Cinilo mi se da je ta Lana ozbiljnija zenska, kad ono lezi lebe da te jedem
Anonymous Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Ozbiljna do moga, ruinirala dobru pesmu, napravila ljigu najstrašniju.
Anonymous Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 14 hours ago, maheem said: Buahahaha bilo bi super da se ovo razvije u žešći fajt. Nisu je tužili. Još uvek. Mada Lanin tim želi da ovo završi na sudu jer navodno Radiohead traži 100% što uopšte nije realno i to svako normalan može da čuje, plus onaj deo za koji je optužuju su i sami "maznuli" pa kasnije platili za njega. Pa nije 100%, pošto ima onaj odvratni deo koji je ubacila i takođe ukrala od negde, ne mogu da provalim odakle, mada mi je negde u ušima.
Anonymous Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Užas, sad mi se ovo smeće od pesme uvuklo u uvo i trebaće mi nekoliko dana da to izbacim.
Indy Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 22 hours ago, teacher said: svi su smarači Ma u stvari je IP kao takav žestoka smaračina (i suprotan duši muzike, ne samo rock'n'rolla). Ja takve vesti ni ne čitam iz principa. To mi je na nivou da li je pevačica xy uradila sise. Seleb ogovaranja za dokone.
Indy Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Plus (muzicki) komentar Ricka Beatoa... u skracenoj verziji, Radiohead - Stop!
ToniAdams Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 na danasnji dan, pre 26 dina, izaso pablo
Recommended Posts